Aktywne Wpisy
A ja mam taką nocną rozkmine niczym Bonus BGC
Czy na Wykopie dalej udzielają się Mirki co na Fame2 wspierali Magicala na żywo w walce z Rafonem?
#danielmagical #famemma #patostreamy #rafonix
Czy na Wykopie dalej udzielają się Mirki co na Fame2 wspierali Magicala na żywo w walce z Rafonem?
#danielmagical #famemma #patostreamy #rafonix
Ukrainiec17 +1
Dla kogo pracujesz
- Fame 29.8% (50)
- Clout 8.3% (14)
- Prime 45.2% (76)
- High 16.7% (28)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@ethics: a potem trzymaj te umowy czy nowe fabryki/linie montazowe gdy popyt zmaleje albo nadal wynajmuj magazyny gdyby sie konsole nie sprzedaly xD. Swiat nie jest z gumy, a pandemia tez sprawila, ze czesci so mniej dostepne/sa drozsze. Zobaczymy ile konsol przedadza poszczegolni gracze i wtedy sie zastanowmy co i jak. A
Komentarz usunięty przez autora
@Derasot: ktoś na tagu pisał, że u niego w sklepie ps4 były dostępne jeszcze przez pół roku po premierze. A przecież już wtedy mówiono, że "omg nie będzie konsol na premiere". Ja też kupiłem na drugi dzień po
Komentarz usunięty przez autora
To akurat tyczylo sie wypowiedzi @ethics bo on twierdzi że "Sony ma w dupie konsumenta i nie zwiększy produkcji". Także bez spiny, nic Ci w usta nie wkładam.
Analizy od dawna mówiły, że popyt będzie większy niż poprzednio, więc Sony robiło co mogło aby było więcej konsol na start, ale raz, że mamy sytuacje
@ironlelele: No przecież o tym mówię. Duży popyt ale Sony i tak ma to w dupie i nie zwiększył produkcji. Przecież jeżeli ktoś nie dostanie w dniu premiery konsoli a w sklepie powiedzą "może być dopiero w nowym roku" to #!$%@? to wszystko i kupi klocka. Więc to w ich interesie jest otworzyć 2 linię produkcyjną i #!$%@?ć na 3 zmiany.
@ethics: Ty typie nie masz zielonego pojęcia co piszesz xD Złośliwy pan Sony ma w dupie
@ethics: z pewnością ludzie #!$%@?ą PS4, grami które mają zakupione, całą biblioteką cyfrową, PS+ który też często wykupuje się do przodu nawet
@Derasot: Jak widać głośno ukazujesz swoje tylko i wyłącznie ograniczone myślenie. Wystarczy trochę pomyśleć aby zrozumieć kilka kwestii - po pierwsze pojawił się koronawirus który miał duży wpływ na łańcuch