Aktywne Wpisy
WielkiNos +609
Pani wiceminister odwiedziła więzienie kobiece na Grochowie i tak ją poruszyło, że kobiety, które się tam znalazły z powodu popełnienia przestępstwa przebywają w takich samych warunkach co mężczyźni, którzy popełnili podobne przestępstwa, że teraz nie może spać po nocach zastanawiając się czy więzienie nie jest dla kobiet zbyt uciążliwe.
#pieklokobiet #bekazlewactwa #wiezienie #dyskryminacjamezczyzn #rownouprawnienie
Oskaros +8
Z drugiej strony jeśli budda to wielki słup mafiozów to dlaczego nigdy nie wpadł ani nie ma ani jednego promila takiego tyci tyci dowodu że coś go łączy z mafiozami.
Sam prowadzę firmę i wiem jak wygląda skarbówka, trudno jest w tych czasach robić wałki. Tzn inaczej. Walki jest robić prosto ale równie prosto jest w nie wpaść, a trudno jest zrobić wałki które nigdy nie wyjdą na jaw. Nawet ten ziomek
Sam prowadzę firmę i wiem jak wygląda skarbówka, trudno jest w tych czasach robić wałki. Tzn inaczej. Walki jest robić prosto ale równie prosto jest w nie wpaść, a trudno jest zrobić wałki które nigdy nie wyjdą na jaw. Nawet ten ziomek
Kupowałem pare rzeczy w ramach jednego koszyka i była możliwość wyboru dostawy do paczkomatu inpost. Nie wszyscy sprzedawcy ale część miała co tez wybrałem. Z automatu podobierało dostawy albo na adres domowy albo inpost.
Okazało sie że jedna paczka została wysłana na adres paczkomatu pocztą polska zamiast inpostem. oczywiście nie dostałem powiadomienia i paczka wróciła do chin. Otworzyłem spór ale sprzedawca nie chce zwrócić za towar bo twierdzi ze to moja wina że podałem zły adres. Support aliexpres tez jest nie przekonany do miojej racji. spotkał sie ktoś z podobną sytuacją i jak odzyskać pieniądze. płaciłem przez szybkie przelewy.
Jest opcja charegeback z tej platności jak nie placiłem karta ?
@alonsoxx: Tak, opisywano już parokrotnie nieumiejętność adresowania przez majfrendów.
Ich wina, ale uważają, że nie.
Próba przekonania ich przypomina przekonywanie polityka do uczciwości. ;>
Jeśli płaciłeś kartą.
A inaczej nie ma sensu płacić…