Aktywne Wpisy
kikiton +108
#1670 #seriale #netflix #humorobrazkowy #humor
Z kabaretów się śmiejecie że wasi starzy oglądają a to dziadostwo jest na podobnym poziomie choć wydaje mi się że nawet niższym XD
Z kabaretów się śmiejecie że wasi starzy oglądają a to dziadostwo jest na podobnym poziomie choć wydaje mi się że nawet niższym XD
zajsty +408
W 34 kolejce Harry Kane poza składem meczowym z powodu kontuzji pleców.
Anglik kończy sezon ligowy 23/24 z wynikiem 36 goli w 32 spotkaniach.
W komentarzach bonusy - wykres z S.Guirassy oraz z G.Müllerem.
Wspaniały to był sezon, nie zapomnę go nigdy.
Dzięki za uwagę i wspólną zabawę.
#bundesliga #pilkanozna #mecz #torjagerkanone2024
Anglik kończy sezon ligowy 23/24 z wynikiem 36 goli w 32 spotkaniach.
W komentarzach bonusy - wykres z S.Guirassy oraz z G.Müllerem.
Wspaniały to był sezon, nie zapomnę go nigdy.
Dzięki za uwagę i wspólną zabawę.
#bundesliga #pilkanozna #mecz #torjagerkanone2024
Proszę o pomoc szczególnie różowe, ale i głos niebieskich będzie cenny (szczegolnie tych, ktorzy maja jakies doswiadczenia( ͡° ͜ʖ ͡°)).
Jestem brunetką, mam grube i gęste włosy, często słyszę z tego powodu komplementy, ale niestety jak to bywa w takich przypadkach - są takie wszędzie :( jak ogolę nogi wieczorem to rano czuć już lekkiego "kaktusa", mam z tego powodu mega kompleksy, szczególnie ostatnio, bo spotykam się z niebieskim który zwraca na to bardzo uwagę (poprzedni tak mnie nie stresował w tym temacie), a wspólne noce zaczynają być dla mnie po prostu uciążliwe, za każdym razem kiedy zaczyna się jakieś świrowanie(ʘ‿ʘ) to drętwieje, bo schizuję, że jestem niedogolona, szczególnie na dole. W ogóle mam duży problem żeby się tam ładnie ogolić, tak żeby czuć się zupełnie gładka. Jakiś czas temu zainwestowałam w depilator, ale przy moich włosach ból jest konkretny, więc w dalszym ciągu oswajam z nim nogi, innych części ciała w ogole nie wyobrażam sobie nim wydepilowac. Poza tym niebieski coś zaczyna mówić o wspólnym weekendzie a mnie się aż na sama myśl kręci w głowie, bo chyba połowę wyjazdu spedzilabym w łazience z maszynką w ręce. ( ಠಠ)
Macie jakieś tipy jak się pozbyć kłaków przede wszystkim dokładnie? W ogóle niebiescy, jak to jest z waszymi różowymi? Zawsze są ładnie na zero? Bo nie wiem czy to ja świruję czy rzeczywiście mam problem ( ಠಠ)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fa086ee0860c8092cf49c12
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez autora
... ale na litość boską, jak masz to robić to dla siebie, a nie ze względu na faceta który myśli, że kobieta to nie człowiek i ma być nieskazitelnie gładka. Z