Aktywne Wpisy
salcefrytki +185
potenżny Konfederata to nie jakaś #!$%@? jak te zniewieściałe lewaki
#bekazkonfederacji #konfederacja #polityka
#bekazkonfederacji #konfederacja #polityka
DROP_TABLE_Usernames +128
Cholera jasna mireczki nie wierzę co się stało właśnie (ʘ‿ʘ) wchodzę teraz rano na maila, a tam wiadomość od firmy, z którą miałem rozmowę tydzień temu no i kurde przyjęli mnie! (。◕‿‿◕。)
Od jutra będę oficjalnie Junior Java Developerem, po dobrych kilku latach #neet w końcu wyszedłem z tego bagna
Niestety mam też smutną wiadomość dla niektórych mireczków, którzy mnie zdążyli
Od jutra będę oficjalnie Junior Java Developerem, po dobrych kilku latach #neet w końcu wyszedłem z tego bagna
Niestety mam też smutną wiadomość dla niektórych mireczków, którzy mnie zdążyli
Słynny analstreamer Zenon X obsrał golenie na wieść o tym, że vajkop.ru ma dostęp do jego aktualnej pani kurator, dlatego w tym tygodniu nie ma anuskowego strumyku na yt a nasz szanowny kolega z tagu nie zarabia cebulionów za to, ze pije alkohol, pali marihuanę i ubliża swej otyłej konkubinie. (TAK JAK TO ROBIL PRZEZ OSTATNIE WEEKENDY.) Mało tego, uciekł z wykopu - do czasu. Wróci, bo nienawidzi. Nienawidzi, bo tutaj mówi się o nim prawdę, a nie klepie po biseksualnych pośladkach. Trudną do zaakceptowania rzeczywistość mitoman & oszust zawsze wypierał albo hejtował szukając wymówek.
Co robi #damskibokser?
Streamuje dla 50 osob na IG, już dupa umyta więc się czuje jak cosmopolitan. Stwierdzil, że pobanuje wykopkow na IG i będzie mitomanić dla reszty ameb. Oczywiście, to o czym tu piszemy, to stek klamstw wynikających z zazdrości i zawiści, że jemu - uwaga uwaga - UDALO SIE ZMIENIC SWOJE ZYCIE I OGARNAC NA LEPSZE XD a najbardziej nas dupy bolą dlatego, że on srając do miski i wyciągając 10cm flaka na SU zarabiał hajsy. tego mu zazdrościmy okrutnie i dlatego go szkalujemy.
DELIKATNIE ZASUGEROWAL, ZE PODJAL JUZ ODPOWIEDNIE KROKI PRAWNE, WIEC WKROTCE NAS WSZYSTKICH SPOTKA WIELKA ANALNA KARA. rzecz jasna on nie bedzie mowic o detalach, ale doigramy sie! och, beda nas kukle swedziec, beda!
@Synergy i jego niechęć do brania udziału w nagonce na Zenona X, słynnego zboczeńca, oszusta i naciagacza. Rozumiem, że nie każdy czuje się na siłach by pomóc pani kurator w egzekucji prawa. Rozumiem, że nie każdy czuje się mocny w starciu z potężnymi koncernami prawnymi patoanalusów. Rozumiem, że nie każdemu się chce wnikać bardziej niż zrobienie mema. Serio, rozumiem i wy też to zrozumcie. Tak samo jak kolega @Synergy powinien zrozumieć, że ludzie których oszust, klamca, manipulator i naciagacz wkurza - maja prawo do tego, by w świetle prawa taka gnide dojechać. I nie trzeba tutaj zakładać tematów ze screenami z rozmów z wykopkami by agitowac na lewo lub prawo. To było niepotrzebne, każdy z nas działa w zgodzie z własnym sumieniem i własnym powołaniem.
Sam dostaje trochę wiadomości od Was, nie zawsze mam czas odpisać wyczerpująco ale do każdego podchodzę poważnie, wspieram i nie zrobie akcji na tagu.
Wracając do analniaka: dalej kłamie i już powoli dochodzi do siebie. Znowu na ig lekko groził, znowu mamy zdjęcia z uber biedy kiedy tuman udaje, że czyta coś po niemiecki, jeszcze siedzi w kapciach w mieszkaniu co dowodzi tylko tego, ze dalej mu gnija giry, albo wszedl w obcy teren i kazali mu tego syfu nie zdejmowac.
Klamstwo, manipulacja, oszustwo, grozenie, mitomania, manipulacja, frajerstwo, cwaniactwo - i wszystko najnizszych lotow.
osobiscie gardze analczykiem. nie godze sie tez na to by taka sciera naciagala ludzi na hajs, oklamywala ich i udawala autorytet. on niczego nie dokonal, dalej jest malym, zaklamanym oszustem.
sam 10 lat temu wyszedlem z nalogow, ukonczylem monar, wiem jak jest ciezko, wiem jak sie klamie, rozumiem myslenie takich plugawych scierw. i rozumiem jego silna potrzebe koniecznego udowadniania ludziom, ze juz zyje inaczej, podczas gdy nic sie nie zmienilo. widzialem to setki razy, sam to czulem.
moj cel: usuniecie analnego zwyrodnialca z przestrzeni internetowej. zablokowanie mu opcji żebrania na strumykach.
frajerstwo jesli wsadzimy go do wiezienia? przepraszam bardzo, czy analniak nie frajerzy odkad wrocil na vikob i nie wali z dupy az milo na lewo i prawo? przeciez wiekszego lamusa osiedlowego tutaj nie ma. jeszcze grozi, ze prawnikow na nas nasle, no ludzie :D checie sie przygladac temu i klaskac z uznaniem? analniak chce grac, to zagramy, prosze bardzo.
@Luska99 daj znac (moze byc prv) co z ta pania kurator. nie chcialem wysylac wlasnego pisma chwile po tym jak jej mail pojawil sie tutaj, bo mogloby to zostac zalane potokiem innych wiadomosci, ale jesli sprawa nie ruszyla w zadnym kierunku, to moze czas to pchnac dalej ;p
PS: on nie pojdzie siedziec, jesli nie wroci do kraju. moze sie dalej swobodnie bujac na zachodzie z takimi wyrokami, takze spokojnie - nikomu zycia nie zrujnujecie. a z pewnoscia nie bardziej niz sam to sobie zrobil.
#rafatus
#patostreamy
#rafatus
Komentarz usunięty przez autora
ale jesli typ mi grozi, a mnie
SERIO, ROZUMIEM I NIE WIDZE W TYM ZADNEGO PROBLEMU
ale niepotrzebnie - moim zdaniem - wrzucales screeny. jesli chciales tylko wyrazic swoje zdanie na temat dojezdzania patusa, to mogles to zrobic bez odkrywania kart osob ktore Ci zaufaly i do Ciebie
TO SAMA KURATORKA CHCE GO UWALIC, BO TEN JA OKLAMAL, swoja droga
Po prostu jeden z celow zostal osiagniety, chwilowo menal zniknal z wykopy i yt wiec temat sam z siebie zaczal sie wypalac. Jak wroci (a atencjusz wroci napewno) znow bedziemy go puntkowac na kazdym kroku, bo co jak co ale samozaoranie wytykajac