Wpis z mikrobloga

@adammonster: jak chcesz zarabiac to idziesz na takia torture. Idziesz na waspy. Jeden hineycomb 7k stoi. W godzine nazbierasz 40. Kupujesz za to tc, reszte matematyki pozostawiam Tobie. Zarobiona kase wydajesz na waste
  • Odpowiedz
@frems da radę wyciągnąć na stonefinerach 100k w godzinę? Bo jeśli nie to nieopłacalne. 100k wyciągam farmiąc elven hoof lub gloom Wolf fur
  • Odpowiedz
@rybson_: pojęcia nie mam, gość napisał że tyle da radę. Średnio z co 30 wypada honeycomb, musiałbyś zabić 1200, czyli co 3 sekundy jednego. Nigdy tego nie biłem to nie wiem, jakie są realia, na gfb ściągasz 10 naraz.

@jadepobiegac: ek ubije jednego waspa na 2 sekundy, jeśli każdym ciosem zabije jednego i będzie bił cały czas bez żadnej przerwy, mag z runki ubije 15 naraz.
  • Odpowiedz
@rybson_: a, trzeba też czas na dojście policzyć i to, ile razy się tam padnie, to tortura to pewnie dość często. Jeśli padniesz na co drugim wyjściu, to już przestaje się opłacać, bo nawet na harmonii średnią postacią da się wyciągnąć 200k zysku na chociażby cultach, a przy okazji będą leciały skille i jakiś exp.
  • Odpowiedz