Aktywne Wpisy
Markotny_Marek +174
Niewielu z Was - młode wilcy - wie, że w latach 90. istniał zwrot "mój komputer jest za szybki."
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
deeprest +296
Ale śmiesznego szczurka brudaska znalazłem przy drodze
#pokazkota
#pokazkota
Kiedy kibol zaatakuje uczestnika strajku kobiet: aaaa ratunku f-----m, troglodyci, to niedopuszczalne
Żeby nie było nie popieram ataków na kogokolwiek, ale nie znoszę hipokryzji
#bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek #4konserwy #konfederacja #protest
popchnięta kobieta
szok, niedowierzanie, jak tak można, narodowiec, w grupce silny
chłop z rozwaloną głową
uderzony pałką teleskopową, haha dobrze mu tak, lewackie cioty cię pobiły co?,
Zaorają największe poruszenie przeciwko PiSowi na swoje potrzeby polityczne, ale pisałem o tym od początku - widać było w którą stronę to pójdzie w momencie jak od samego początku neuropki zamiast skupić się na pisie zaczęły bić w konfederacje, która też jest antypisowska mocno przecież
Komentarz usunięty przez autora
Nacjole na ulicach całej Polski atakują i biją tych, którzy bić się nie chcą, a tylko pokojowo protestują. To jednak różnica, co nie?
Ja rozumiem, że masz mało rozbudowane pojęcie o języku polskim, ale nacjonalista i narodowiec to synonimy, przy czym ten pierwszy z wyrazów jest obcego pochodzenia. Słowo "narodowiec", ochoczo od kilku lat używane przez fundamentalistów prawicowych, jest ładnym, eufemistycznym zamiennikiem wyrazu "nacjonalista", który - zresztą całkowicie słusznie - ma wydźwięk pejoratywny.
Kibol z kolei to pewna nowomowa i słowo to, poza Wielkopolską (gdzie jego znaczenie jest dokładnie przeciwne niż w pozostałej części kraju) oznacza pseudokibica. Posługujmy się więc wyrazem pseudokibic, żeby uniknąć dwuznaczności. Zdecydowana większość polskich pseudokibiców to jednocześnie wyjątkowi troglodyci i jako tacy - jednocześnie nacjonaliści. Można więc dla uproszczenia powiedzieć, że zbiór pseudokibiców zawiera się w zbiorze