Aktywne Wpisy

Baba_Yagi +185
Proszę o pomoc w nagłośnieniu sprawy:
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj

Batonoski +45
#przegryw #pokazmeline nie, nie umyję się
źródło: IMG_20240817_122310
Pobierz

#bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek #bekazcucka #przegryw
źródło: comment_1603817897KpMqPr8LWH4ooJSrGXbtID.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Cuck to twoj stary ze cie jeszcze z domu nie w*#!$%@?
@Entelechia: Jeszcze płaczesz? Mam chusteczkę ci podać? Za to ty w genach dostałeś nakaz żeby być wycieraczką dla takich jak ja, co kto lubi.
Pojawiły się na tych marszach kwiatki z #!$%@? transparentami, dildosami i profanacją tych ich pomniczków Jezusa Chytrusa i ludzie zaczęli z bycia nautralnymi mieć do nich złe nastawienie - a oni mogą teraz zgrywać uciśnionych
Tylko że niestety, wsród kobiet, takie kwiatki to WIĘKSZOŚĆ ¯_(ツ)_/¯
Różowe jak różowe, jakby wprowadzili dotacje dla nich 1000zł to nie ważne jak #!$%@?ło by to budżet większość by była za, bo się martwią tylko o siebie XD Normalni ludzie są przeciw zakazowi aborcji w tych 3 przypadkach, ale przeciwko #!$%@? protestom, jedynie cucki i pantoflarze są za, bo ich różowe zmuszają
Nie wiem czy nie dostałeś maila
Komentarz usunięty przez autora
Ale w sumie nie muszą się zamieniać. Jej #!$%@? to właśnie ten cuck.