Aktywne Wpisy

wykop +57
Dzień dobry, Wykopowicze \ (•◡•) /
1. W naszym poprzednim wpisie informowaliśmy o tym, że jedno powiadomienie - w zależności od klikniętego obszaru - może kierować bezpośrednio do wołania lub (jeśli kliknięto w link) do głównego widoku wpisu lub znaleziska. Tak to działało w poprzedniej wersji serwisu. I niestety nie sprawdziło się. Zauważyliśmy, że wielu z Was wciąż gubi się w tych założeniach. Chcąc przejść do treści, w
1. W naszym poprzednim wpisie informowaliśmy o tym, że jedno powiadomienie - w zależności od klikniętego obszaru - może kierować bezpośrednio do wołania lub (jeśli kliknięto w link) do głównego widoku wpisu lub znaleziska. Tak to działało w poprzedniej wersji serwisu. I niestety nie sprawdziło się. Zauważyliśmy, że wielu z Was wciąż gubi się w tych założeniach. Chcąc przejść do treści, w
Mirki, szukam filmu na wieczór, najlepiej o fabule klasycznej i nietuzinkowej. Powinien mieć porywający wstęp, zmysłową fabułę, wdzięczny sposób prowadzenia dialogów, nienachalnych bohaterów. Jednym słowem; powinien być kwintesencją kinematografii.
W ostateczności przyjmę propozycję jakiejś komedii.
#kino #filmy #filmnawieczor
W ostateczności przyjmę propozycję jakiejś komedii.
#kino #filmy #filmnawieczor

Programirki, jaka jest dobra praktyka podczas regeneracji czegoś. Aktualnie mam taki przypadek że mam pewien obiekt w bazie i on ma ważność na x godzin. Jak ten czas minie to jestem w stanie wygenerować nowy obiekt ale z takimi samymi danymi ale nowym czasem powstania (więc automatycznie czas ważności się wydłuży).
I tak, aktualnie robię to w ten sposób że mam jedno zapytanie które obsługuje tworzenie nowego entry i usunięcie starego. Ale dostałem w code review komentarz że lepiej tego nie robić w jednym zapytaniu (query w GQL). I się zastanawiam jak to jest.
@mrbox: raczej nie, bo też generuję nowy token (długa historia :D) I z tego co czytam transakcji za bardzo nie ma (nowy w sumie w tym jestem) ale transakcje robię już w resolverze stricte na bazie. I tam mam rozdzielone na dwie akcje (tworzenie nowego i usunięcie starego). Tylko problemem jest tutaj to że jest jedno zapytanie z frontu do resolvera który
@Niegrzeczny_gentleman: jasne ale #!$%@?. Nie zaboli zapytać czemu tak uważa
Dziękuję, można zamknąć temat