Aktywne Wpisy
Piospi +288
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Kantar +751
Ten tekst “to nie nasza wojna” jest tak głupi.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
#neuropa #protest #krakow #bekazkatoli #bekazprawakow #konfederacja #4konserwy
rasista, homofob, nacjonalista, mizogin, faszysta
jeden z szefów czarnej kliki zblatowanej z obecną władzą, która jest od tej kliki wyborczo zależna
@StrongSilentType: a dlaczego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bugg: przyszedłeś udawać że kościół nie ma nic wspólnego z tym co się dzieje?
1. Wybierasz posłów, nie biskupów.
2. Kościół będzie zawsze za zakazem wszelkiej aborcji, bo takie nauki głosi, zakaz odbierania wszelkiego życia.
3. Kościół jest jak każda inna duża grupa w tym kraju, lobbuje za swoimi ideami/celami w sejmie.
Więc skoro potrafisz zrozumieć te trzy punkty, powiedz mi, po jaką cholerę protestować pod kurią, zamiast pod sejmem/siedzibą
Kościół #!$%@?ł się w życie milionów ludzi to niech teraz nie udaje że wcale tego nie chciał.