Wpis z mikrobloga

Tak odbiegając trochę od tematu to chciałbym się podpytać jakiej marki kupić sobie kombo narzędzi na aku. Mam na myśli wkrętarke, flexa, zakrętarke, wiertarke udarową oraz klucz udarowy. Makita odpada bo na grupach ślusarskich wszędzie wieszają na niej psy, że nie to co kiedyś.z Milwaukee słyszałem że jest problem z wypadaniem aku po pewnym czasie no i ta cena. .Chciałbym coś z najlepszym stosunkiem jakości do ceny ale już zachaczające o wyższą półke:D
#lukaszbudowlaniec
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ejdier, @Mireklerek : ryobi uzywamy profesjonalnie, zakretarki i wkretarki. Zakretarki na hexa ok, wkretarka nie wytrzymala roku. Tyle, że u nas w zakladzie to te narzędzia są orane. Baterie spoko.
  • Odpowiedz
@myrdol: deWalt jak najbardziej tylko w zakrętarkach chyba żadna z marek nie ma wyłącznika diody led co?

no i jeszcze Hikoki dobre sprzęty (dawne Hitachi) ale drogie
  • Odpowiedz
@Mireklerek: na dachach w firmie szef kupił właśnie taki zestaw od dewalta, cena wtedy koło 5k ale narzędzia robiły robotę tylko ta cena :/ z tańszych używałem również erbauera i też całkiem spoko
  • Odpowiedz
@Neq: > Bosh all in 1. Jedna bateria do wszystkich urządzeń

1.Każdy producent ma jeden system baterii. Durne jest to, że teraz każdą funkcje trzeba nazwać jakimś super patentowanym systemem.
2.Nie jest taka jedna do wszystkiego, bo są baterie 12V i 18V, dodatkowo od zielonego boscha nie pasuje nie niebieskiego, więc tyle z jednej baterii....
  • Odpowiedz
@Mireklerek: ja mam zakrętarkę i piłę tarczową z erbauera, do domowego użytku spoko, cenowo nie jest źle:) Ostatnio mariobudowlaniec miał test lisic i tam była ta z erbauera i był bardzo zaskoczony jak jest wydajna. Niebieski bosch najlepszy, aleeeeeeeee za tyle sosu że ojezu xD
  • Odpowiedz