Wpis z mikrobloga

1 listopada nie odwiedzimy grobów bo cmentarze zostana zamkniętę ?

Nie dla mnie - Nie ma rzeczy Nie realnych , Ja moge przychodzenia na Cmentarz nawet po 22.00 w nocy , aby zapalenia znicza wszystkim Tym jakich dawniej znano i ich szanowano oraz byli mi bliscy bo w sumie kto zabroni ,, Prezesowi '' Gminy wchodzenia na Cmentarz nawet Policja moze mnie cmokniecia w Dupe wystarczy ich postraszenia WYWALENIEM z POLICJI na ZBITY PYSK i w tedy kazdy Gliniarz♂️♀️ odpuszcza Nie zaryzykuje utarczki .
Po za tym zawsze HONOROWO 1Listopada Zapalam znicze wszystkim Tym jacy byli dla mnie wazni to , taka moja TRADYCJA okazania im SZACUNKU i HONORU oraz pokazania moim Bliskim i znajomym , przyjaci........., ze o NICH NIGDY NIE ZAPOMINAM.
Na terenie mojej GMINY to , JA Tu STANOWIE PRAWO⚖️a Policji radze brania pod uwagi ,ze jestem STARSZY STOPNIAMI od nich i znacznie cwany od nich oraz tego bo mam wysoko postawionych znajomych czyli spore PLECY i moge nakopania w dupe Policji , bo jestem FUNKCJONARIUSZEM PUBLICZNYM INTERWENCYJNYM jak i MUNDUROWYM w CYWILU jako jednostka WOT i podlegam tylko i jedynie prawu WOJSKOWEMU -Mnie sie NIE TYKA i moich Aut a MANDAT NIE PRZYJMUJE bo jest bez PODSTAW PRAWNYCH czyli jest NIE KONSTYTUCYJNY po za tym jestem KOMUNISTA dla tego wolno mi wiecej .

#koronawirus #polska #bekazpisu #katolicyzm
  • 1
  • Odpowiedz