Wpis z mikrobloga

Mirki pytanie o rekucji. Lecę od maja z przerwami przez pracę problem jest taki że waga przestała spadać a nawet wzrosła 2 tygodnie temu miałem 77.8 na wadze potem podskoczyło w tygodniu do góry a dziś 79.7 kalorie te same dieta trzymana na 100% obecnie 2050 kcal pytanie czy redukować dalej obcinając kalorie czy wskoczyć na zero albo w końcu upragniona masa?
waga startowa 94 waga obecnie 78-9
Obwody
Pas 88
W najszerszym miejscu brzucha przez pempek 85
Talia 79
Wyniki siłowe
Wl 90x5
Przysiad 100x8
Martwy ciąg 140x5

#mikrokoksy
źródło: comment_1603085427RxPIAuqxpiIHPGywuG6t7M.jpg
  • 15
@dzierzgos: myślałem żeby zjechać do 75 i wskoczyć na masę chciałem to zrobić do końca tego miesiąca dobrze się zapowiadało ale wyszło jak wyszło ps jak Myślisz jaki mam poziom bf?
@Duzy_Dziki_Zwierz: też myślisz że mam 20% bf? Myślałem że jest cos koło 15. Czuję się średnio w sumie czasem brak ochoty na nic tylko bym leżał a czasem spoko jak dziś. siłowo powoli do przodu ale to bardzo powoli
po jednym zdjęciu nie da się ocenić, ale na moje oko znacznie mniej niż 20. To że czasem masz zjazdy to norma na redu. Jak nie ma totalnej tragedii ze snem, głodem, zmęczeniem to ciśnij dalej. A nawet jak jest to zrobiłbym diet breaka i cisnął jeszcze trochę. Ale ja to ja, ja wiele rzeczy jestem w stanie wytrzymać. A o tobie nic nie wiem, więc wróżenie z fusów trochę
30 zrobię dzień przerwy od diety trzymam kalorie jeszcze tydzień jak nie będzie spadać to obetne 200 Btw biegam 3x po 6km tempo około 4 40 min na km