Aktywne Wpisy
PiotreKqxx +349
Holendrzy to chyba jeden z najbardziej zakompleksionych krajów w Europie Zachodniej, czytam właśnie komentarze holenderskiej prasy na temat meczu z Polską i każda redakcja musi podkreślić, że Polska to drużyna z Europy wschodniej, w ogóle ich komentarze przed samym spotkaniem z nami pokazują jakie to buce, pamiętam też ich zachowanie podczas mundialu w meczu z Argentyną, mam nadzieję, że wyjebia się na ten głupi ryj i nie wyjdą z grupy
#mecz
#mecz
Lambo994 +159
Największa beka z tych co się plują, że kraje mające w przeszłości masę kolonii mają murzynów w swoich reprezentacjach. Jak w ogóle mogą grać dla Francji albo Anglii skoro są czarni? Czyli jesteś np. takim Mekambe. Urodziłeś się we Francji, jesteś wychowankiem PSG i przez wiele lat grasz w Paryżu jako najlepszy zawodnik klubu. Zdobywasz Mistrzostwo i Wicemistrzostwo Świata z reprezentacją narodową Francji. Jesteś wizytówką kraju i jego stolicy na całym świecie
Siemanko. Niebieski mnie namówił na ombre, takie jak niżej. Mam niemal czarne włosy. Problem w tym że miałam milion podejść i ombre zawsze wychodziło mi pomarańczowe i bez gradientu, kolor z niego schodził a włosy były zdewastowane i połamane. Z drugiej strony teraz znalazłam studio polecane na włosingu i ponoć gościu jest mistrzem ombre.
Jest sens się w to pchać jeszcze raz czy jak innym nie wychodziło to znaczy że nie wyjdzie?
Poszłam do polecanego salonu, rozjaśnianie z olaplexem. Chciałam ombre, wychodziła pomarańcza, po 8h na fotelu wyszłam platynową blondynką. Włosy spalone, zaczęły się wykruszać po tygodniu. Ile się namęczyłam żeby doprowadzić je do jakiegokolwiek stanu ... po pół roku ścięłam na boba (miałam włosy do połowy łopatki), bo nic więcej nie szło z tym zrobić. Resztki mam
@daddyissues_: dokładnie to samo było u mnie.
Właśnie przez to że się kruszyły i wyglądały jakby było ich połowę mniej zdecydowałam się na radykalne cięcie (jak wychodziłam od fryzjera prawie płakałam bo było dużo krócej niż chciałam).
Za tamto nieudane rozjaśnianie zapłaciłam 550 zł ;( nie liczyłam