Aktywne Wpisy
wojtas_mks +274
Chyba już można oficjalnie stwierdzić, że "szury" miał rację w sprawie lockdownów, obostrzeń, maseczek i nieskończenie wielu dawek szczepionek.
Teraz rozpoczynamy fazę ograniczenia posiadania samochodów, jedzenia robaków zamiast jogurtów i mięsa, liczenia śladu węglowego itd.
Jak myślicie, lewactwo nadal będzie twierdzić, że to teorie spiskowe, a o tym że nie przekonają się dopiero jak dostaną mandat za wjazd do Warszawy autem?
#neuropa #bekazszurow #bekazpodludzi #bekazlewactwa #4konserwy #bekazprawakow
Teraz rozpoczynamy fazę ograniczenia posiadania samochodów, jedzenia robaków zamiast jogurtów i mięsa, liczenia śladu węglowego itd.
Jak myślicie, lewactwo nadal będzie twierdzić, że to teorie spiskowe, a o tym że nie przekonają się dopiero jak dostaną mandat za wjazd do Warszawy autem?
#neuropa #bekazszurow #bekazpodludzi #bekazlewactwa #4konserwy #bekazprawakow
Mac02 +13
mam pytanie do Mirków, bo ostatnio pod artykułem o tym że Polacy jeżdżą pełnoletnimi samochodami była zagorzała dyskusja i większość naturalnie broni 15-20 letnich samochodów.
dlatego mam jedno pytanie:
czy wozicie rodziny tymi samochodami? czy jakkolwiek myślicie o kwestii bezpieczeństwa? chyba że uważacie że 20 letnie Audi jest bezpieczniejsze niż nowa Corolla?
pytam poważnie, nie chodzi mi o g$wno burzę
#motoryzacja #samochody
dlatego mam jedno pytanie:
czy wozicie rodziny tymi samochodami? czy jakkolwiek myślicie o kwestii bezpieczeństwa? chyba że uważacie że 20 letnie Audi jest bezpieczniejsze niż nowa Corolla?
pytam poważnie, nie chodzi mi o g$wno burzę
#motoryzacja #samochody
Hej Wam Jak wam dzień minął?
playlisty swojej i tam różności mam