Wpis z mikrobloga

via Android
  • 1
@auczak jej jednak są tu mili ludzie :) dziękuję i z chęcią prześledzę kanał. Kłaniam się nisko ()
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@AmadiS ale Ty wiesz, że ja nie przypadkowo użyłam tego określenia? Włoskie ciasto charakteryzuje się konkretnym typem mąki, konkretnym wyrabianiem ciasta i pieczeniem. Nie bądź kąśliwy i przestań podcinać ludziom skrzydła. #!$%@? mać.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@igzen: Nie chce mi się tu dyskutować, bo temat jest bardzo obszerny i nie ogranicza się tylko do tego co napisałaś. W każdym razie, jak na pizze w domowych warunkach jest ok ale jest spore pole do poprawy. Skomentowałem tak, bo nie napisałaś żadnych szczegółów poza tym, że włoska mąka, cienkie ciasto i 250 stopni 10 minut pieczenia. Przykro mi jeśli podcięło ci to skrzydła.
  • Odpowiedz