Aktywne Wpisy
wykop +180
Nowy dzień, nowy ja (ง •̀_•́)ง #wykopchangelog
Nocne Marki zapewne ucieszy informacja o zmianach w trybie nocnym, które zgodnie z Waszymi sugestiami wprowadziliśmy. Swój kolor - między innymi - zmieniła górna belka serwisu (z niebieskiej na szarą), pojawiło się też kilka innych kosmetycznych zmian, które nam zgłaszaliście
Jeśli nie wiecie jak zmienić tryb, śpieszymy poinformować, że możliwość przełączenia się pomiędzy trybami nocny/dzienny - dla zwiększenia Waszej
Nocne Marki zapewne ucieszy informacja o zmianach w trybie nocnym, które zgodnie z Waszymi sugestiami wprowadziliśmy. Swój kolor - między innymi - zmieniła górna belka serwisu (z niebieskiej na szarą), pojawiło się też kilka innych kosmetycznych zmian, które nam zgłaszaliście
Jeśli nie wiecie jak zmienić tryb, śpieszymy poinformować, że możliwość przełączenia się pomiędzy trybami nocny/dzienny - dla zwiększenia Waszej
waro +105
Może to jest ja słynna ofensywa Rosji, która miała niebawem nadejść? xD
Sykulski ogłasza kolejną konferencję, tym razem w Kielcach. Co ciekawe - patronatem została konfederacja (xD) oraz polski sejm (WTF?)
#ukraina
Sykulski ogłasza kolejną konferencję, tym razem w Kielcach. Co ciekawe - patronatem została konfederacja (xD) oraz polski sejm (WTF?)
#ukraina
Hej, napiszę tutaj, może komuś się to nawet przyda. Odkad zacząłem grać strasznie się #!$%@?łem na grę, że moi zawodnicy chodzą mega wolno, że mam button delay etc. Ogólnie że wylew goni wylew. Myślałem, że problemem jest tylko i wyłącznie mój brak skilla (po części to nadal prawda) ale ktoś mi podrzucił myśl, że może mam problemy z monitorem/telewizorem. Akurat monitor mam wypaśny (32 cale, 2K, 144mhz 1ms reakcji) tylko ze okazalo sie ze to troche za duzo jak na xbox i w grze dawalo sie to wyczuc. jak tylko zmienilem na FHD to o niebo lepiej sie gra. Wszystko płynnie i pięknie także jakbyście mieli podobne problemy to sprawdźcie ustawienia sprzętu !