Aktywne Wpisy
Alvarez17 +7
#przegryw mieliście osobę towarzyszącą na studniówce? Ja w sumie nawet nie miałbym kogo zapytać i poszedłem sam, a też jestem osobą która wolałaby umrzeć w samotności niż komuś zawracać Dupę i może dobrze zrobiłem, ale no sam fakt tego że nie miało się z kim jest przegrywowy
czy różowe ubranie u "dorosłego" faceta fituje hit czy jest to ozanaka (nwm jakiejś słabości czy #!$%@? wie co w społeczeństwie)?
Sony : kupcie ps5 bo nie pogracie w nowe gry. Pad od ps4 nie będzie działał. Bez ssd nie ma mowy.
Również Sony : wszystkie gry będą jednak na ps4
Fanboje : XbOx I tAk NiE mA gIeR. Kochamy Sony. Wcale na nas nie plują tylko deszcz pada
@Policjant997: idąc Twoim tokiem myślenia, jaki jest powód żeby kupić Xboxa series S/X? Przecież pad działa, gry działają, wychodzą na obecną generację + następną. Nową konsolę kupuje się dla podbicia FPSów, szybszego wczytywania itd. A przecież konsoli nie kupuje się na rok czy dwa,
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
gtav tez na ps3 i ps4 wyszlo, tylko ps4 dostalo lepsza bardziej rozbudowana wersje
chyba socom albo jakas inna strzelanka wyszla na obie konsole tez, tylko ps3 mialo downgrade grafiki w stosunku do 4
jak ktos chce mocniejsza konsole to se kupi 5
xone s czy jak tam sie odpowiednik pro nazywal to tez przeciez odpalal te same gry tylko wiecej fpsow