Aktywne Wpisy
olya +71
10 lat temu można byłoby mnie nazwać lewaczką. Dziś moje poglądy polityczne i moja tolerancja nabrały obrotu o 180 stopni. Dojrzałam? Nie, ale nabrałam pewnego życiowego doświadczenia. Stałam się dużo bardziej konserwatywna w kwestiach LGBT, uchodźców oraz socjalu. Aktualnie doświadczyłam na swojej skórze paskudna, socjalną politykę Niemiec, która tłamsi tych uczciwie pracujących wspierając leniwych. W aktualnej spółdzielni mieszkaniowej mamy mieszkanie od 8 lat. Złożyliśmy wniosek o zmianę mieszkania, bo na 4 osoby
kizalfon +34
Piękną krzywdę wam wyrządziły mainstremowe media z kapitałem amerykańskim xD Teraz sracie przed powrotem Trumpa ale prawda jest taka, że cały ten syf covidowy, wojna Rosji z Ukrainą czy wojna Izraela z Palestyną zdarzyła się jakoś tak przypadkowo podczas prezydentury najsłabszego prezydenta w całej historii USA, który wydaje się nie wiedzieć nawet, jak sam się nazywa.
Co się stanie jak wróci Trump? Dużo dobrych rzeczy. Dla przeciętnego Amerykanina oznacza to stabilną sytuację gospodarczą i więcej pieniędzy w portfelu, a dla Europy powrót do pokoju i uspokojenie sytuacji u naszych terrorystycznych sąsiadów. Tak tak, Ukraina i Rosja to narody terrorystyczne ze skrajnymi wskaźnikami korupcji, kombinatorstwa, kradzieży i niewyjaśnionych zabójstw polityków opozycji czy dziennikarzy. Tak jak Rosjanie zamordowali np. Politkowską, tak oligarchia ukraińska wydawała na siebie i na nieprzychylnych dziennikarzy wyroki śmierci. Do dziś nie odnaleziono głowy jednego z ukraińskich dziennikarzy, którego zabito za nieprzychylne komentarze w stronę ukraińskich władz, a jednemu z ukraińskich polityków aż buty spadły, jak mu wysadzono samochód.
Ale mniejsza o tym. Wróci twardy polityk, za jednych uznawany jako nieobliczalny, ale to jego zaleta, bo Włodzimierz Putin ogarnie dupę i przestanie machać szabelką. Szabelką przestanie też machać NATO i sytuacja się w końcu uspokoi.
A
Co się stanie jak wróci Trump? Dużo dobrych rzeczy. Dla przeciętnego Amerykanina oznacza to stabilną sytuację gospodarczą i więcej pieniędzy w portfelu, a dla Europy powrót do pokoju i uspokojenie sytuacji u naszych terrorystycznych sąsiadów. Tak tak, Ukraina i Rosja to narody terrorystyczne ze skrajnymi wskaźnikami korupcji, kombinatorstwa, kradzieży i niewyjaśnionych zabójstw polityków opozycji czy dziennikarzy. Tak jak Rosjanie zamordowali np. Politkowską, tak oligarchia ukraińska wydawała na siebie i na nieprzychylnych dziennikarzy wyroki śmierci. Do dziś nie odnaleziono głowy jednego z ukraińskich dziennikarzy, którego zabito za nieprzychylne komentarze w stronę ukraińskich władz, a jednemu z ukraińskich polityków aż buty spadły, jak mu wysadzono samochód.
Ale mniejsza o tym. Wróci twardy polityk, za jednych uznawany jako nieobliczalny, ale to jego zaleta, bo Włodzimierz Putin ogarnie dupę i przestanie machać szabelką. Szabelką przestanie też machać NATO i sytuacja się w końcu uspokoi.
A
https://mobilus.pl/mobilus-products/sterowanie-mobilus/sterowanie-radiowe-mobilus/cosmo-hm/
Czy jest możliwość - sterowania także jakąś aplikacją za pomocą smarfona foletami?
Dzięki za info jeśli już ktoś próbował!
#dom #majsterkowanie #elektronika #elektronika