Wpis z mikrobloga

Może i lepszy kończy karierę z Twojego powodu ja nie mam nic do stracenia dobrze to wiesz może się bawić czekam wiesz gdzie mnie szukać dużo osób chcę to zobaczyć pozdrawiam Pankracy milej nocy jedna z twoich ostatnich
#patostreamy
#dwapalcewnatalce
@
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lordzik: skończył kariere bo jeden wykopek go szuka ? Sam mowiles do lepszego an strimie że mieszka pod kebsem i masz do niego z 10min idź spać tak jak to robią inni i skończ szukać na siły bolca I słuchaj się dalej 13cm gdzie w każdym na YT widzi kracego
  • Odpowiedz
@Lordzik: nie lordzik to się nazywa lojalność w-------s jaja na tych którzy ci pomagali w zamian za 100zl a teraz wpierdlasz w to osobę czyli kracego syna która ci nic nie zrobiła i doskonale o tym wiesz że robisz źle
  • Odpowiedz
@Lordzik: ale lordzik to sobie czekaj piszę tylko to co słyszałem 13 podpuścił cię na marginesie kracy spał już dawno i na czacie go nie było.. Wiesz sam że 13 zawsze szukał spiny i jak on we mnie widzi Pankracy to pomysl sobie i skończ @LepszyStream może ty wytłumaczysz koledze bo nie wiem co dziś brał. Co do adresu to jest szukanie igły i tego co podał lordzik na
  • Odpowiedz