Wpis z mikrobloga

Gram w Fife już wiele lat, moją pierwszą była Fifa 99, ale dopiero w tym roku postanowiłem spróbowac swych sił w trybie ultimate team. Próbuje się odnaleźć w tym trybie i w zwiazku z tym mam pytanie. Jak wystawić na listę transferową swojego zawodnika? Gdy klikam na kartę danego piłkarza z mojego klubu i wybieram opcję "działanie" to wybór opcji "wystaw na listę transferową" jest niedostepny ( tak jak na fotce ) I tak przy kazdym zawodniku. Co zrobić by móc sprzedawać?

#fifa #fifa21 #fut
Thiago83 - Gram w Fife już wiele lat, moją pierwszą była Fifa 99, ale dopiero w tym r...

źródło: comment_1602428765n8f3l4IUrRFDELMWFaT9mq.jpg

Pobierz
  • 10
@Elijahu: @RMPL dziękuję za zainteresowanie i odpowiedzi. Czyli rozumiem, ze tych piłkarzy, których dostałem w paczce powitalnej nie moge sprzedawać? Zrobiłem też jakieś zadania powitalne i za ich wykonanie dostałem paczkę do otworzenia i zawodników z tej paczki tez nie mogę sprzedać.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Thiago83: Wyzwania budowania składu. Jedna z opcji gry gdzie musisz ułożyć skład odpowiednio z wytycznymi i za to dostajesz nagrody. Też dopiero to ogarniam. Jakby ktoś mógł przy okazji podrzucić jakis tut jak robić to w miarę tanio bo ostanio interes mi się nie zwraca xD