Aktywne Wpisy
PrawaRenka +21
#przegryw
Jaki okres z edukacji hopy najgorzej i najlepiej wspominają?
Dla mnie najgorsze były lata 1-3 w podstawówce. Agresywne, bestialskie nauczycielki, które potrafiły cię zjechać jak najgorszą szmatę na forum klasy+ silna fobia społeczna w efekcie czego przez te lata nie miałem żadnych kolegów, sam jak palec cały czas. Całym sercem nienawidziłem tam chodzić.
A najlepsze 5-6 też podstawówki, wtedy miałem aż 3 mało dynamicznych kolegów z którymi czułem się swobodnie, tak
Jaki okres z edukacji hopy najgorzej i najlepiej wspominają?
Dla mnie najgorsze były lata 1-3 w podstawówce. Agresywne, bestialskie nauczycielki, które potrafiły cię zjechać jak najgorszą szmatę na forum klasy+ silna fobia społeczna w efekcie czego przez te lata nie miałem żadnych kolegów, sam jak palec cały czas. Całym sercem nienawidziłem tam chodzić.
A najlepsze 5-6 też podstawówki, wtedy miałem aż 3 mało dynamicznych kolegów z którymi czułem się swobodnie, tak
grett +39
W dobie wojny cyber w dobie myśliwców i bombowców najnowszej generacji, w dobie termowizji, w dobie precyzyjnych rakiet. Druga armia świata prowadzi od roku wojnę pozycyjną z jednym z biedniejszych krajów Europy. Coś tu nie gra.
#ukraina
#ukraina
#gownowpis #przemyslenia #przemysleniazdupy #dom #meble #budownictwo #remont
Akurat uważam że Polska to dramat pod kątem architektoniczno urbanistycznym jeśli chodzi o tzw Polskę powiatowa.
Te #!$%@? żółte domy to dramat. Wszechobecna tujoza bo przecież działka 400m2 i trzeba się odgrodzić od sąsiada Janusza.
Nie dla każdego priorytetem jest mieć kuchnie za 60k na wymiar, płytki udające beton.
I dlatego np jedziesz do Niemiec, Czech Austrii nie wspominając o Szwajcarii i osiedla
@passtartowy: no i to wlasnie jest fajne - kazdy moze zbudowac to co mu sie spodoba, a nie to co dyktuje mu ktos inny