Aktywne Wpisy
Gours +354
Ostatni taniec na trumnie tego chłopaka 4 godziny przed ciszą wyborczą w wykonaniu Stanowskiego. Do tego stopnia posunęła się ta hiena, by pomóc KonfedePiSowi w niedzielnych wyborach. Ostry najazd na koalicję rządzącą - ten pajac ustawił się w roli wyroczni i mówi, że politycy i - jak twierdzi - „uśmiechnięta hałastra” mają krew na rękach.
Wyjątkowo obrzydliwe jest też układanie tez. Fakty są proste i trzeba być ostatnim debilem, żeby tego nie
Wyjątkowo obrzydliwe jest też układanie tez. Fakty są proste i trzeba być ostatnim debilem, żeby tego nie
WielkiNos +647
Pamiętacie patusiarską juleczkę Maję Gładysiak, która była wczoraj na głównej?
Jak widać nie jest już taka mocna jak kiedy kilka dni temu w Poznaniu uderzyła z kolana w twarz klęczącą dziewczynę, a następnie kopała ją z buta w twarz i brzuch kiedy ta leżała na ziemi. W wyniku zajścia pokrzywdzona Laura ma wybite zęby, złamany oczodół, nos i kość policzkową. Maja Gładysiak została przez sąd rodzinny zatrzymana na 3 miesiące do
Jak widać nie jest już taka mocna jak kiedy kilka dni temu w Poznaniu uderzyła z kolana w twarz klęczącą dziewczynę, a następnie kopała ją z buta w twarz i brzuch kiedy ta leżała na ziemi. W wyniku zajścia pokrzywdzona Laura ma wybite zęby, złamany oczodół, nos i kość policzkową. Maja Gładysiak została przez sąd rodzinny zatrzymana na 3 miesiące do
Czasem sobie myślę, że nigdzie już nie mam prawdziwego domu, ani tu, ani tam. A może mam dwa domy?
#emigracja
Więc domniemam, że to indywidualnie, dużo zależy od znajomych otoczenia, ilu znajomy się ma, jak dobrych.
Gdzie się mieszka, jak żyje.
Myślę, że to na końcu wyznacza gdzie czujemy się jak w domu, nawet jeśli rodzina w Polsce.
@7845: ??
@tomislawniepelka o, w tym sęk. Mogę lubić kraj i mówić zajebiście po angielsku, ale nigdy nie będę u siebie. Nigdy nie będą mnie śmieszyć te same żarty, będę wspominać inne dobranocki niż moi koledzy i będę spędzać inaczej święta. Ot, aspekt kulturowy.
@wykop1986: cóż, ostatnio spędziłam prawie 3 miesiące w Polsce (urlop macierzyński here) i wciąż twierdzę, że bym mogła wrócić ¯\_(ツ)_/¯