Aktywne Wpisy
Kagernak +420
Wizyta Dudy i Tuska w Waszyngtonie, ja to olewałem bo uważałem, że to tylko kurtuazyjna wizyta lub po prostu Amerykanie chcą nas pouczyć, tak też widziałem w różnych przewidywaniach co to będzie. Parę minut temu patrzę sobie co tam nudnego powiedzieli.
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
polock +215
Mirki, używam routera wspierającego standard WiFi 6 (KLIK) i łączę się z nim z komputera przez adapter sieciowy Archer TX3000E (KLIK2).
O ile prędkość pobierania jest maksymalna dostępna w moim pakiecie, to wysyłanie oscyluje wokół 7.0 Mb/s. Pozostałe urządzenia, jak telefon, laptop czy tablet spokojnie wyciągają 27-29 Mb/s. Mam najnowsze sterowniki do adaptera, nie wiem, co jeszcze można zrobić. Komputer stoi metr od routera, nic nie stoi na przeszkodzie. Jest opcja, że router ogranicza prędkość wysyłania lub jakieś ustawienia w komputerze przeszkadzają?
( ಠ_ಠ)
@beniu89: przeczytaj i diagnozuj według https://www.duckware.com/tech/wifi-in-the-us.html