@ThEND_22: przecież to Jarosław Dymek, który w przeciwieństwie do Pudzilli na 100% ma rodzine. Kąpali się w tym basenie razem, bo trenowali razem. Nawet zdobywali mistrzostwo świata jako kadra polski strongmanów razem, więc nie siej takich głupich plotek. No, ale oczywiście jak sie facet z facetem kąpie w basenie to od razu musi być gej xd
@BeerGrills: no nie wiem, ja teraz nie miałbym ochoty przytulać pol nagiego mężczyzny a co dopiero jakbym był naładowany testosteronem A nie napisałem że jest gejem tylko że się przytulał w basenie
@ThEND_22: No mógłby ci stanąć (tobie konkretnie) i nie daj boże trysnąć. Jakbyś zdobywał z kimś złoto mistrzostw świata dla Polski, to może byś w koncu kogoś lubił.
@ThEND_22:Drugiej części nie rozumiesz. Druga część odnosi się do czegoś innego niż pierwsza. W pierwszej napisałem dosłowniej, dlaczego bałbyś się przytulić do faceta naładowany testosteronem. A w drugiej części napisałem, że można mieć inną perspektywę gdy np ten konkretnie ziomek zdobywał z tobą złoto na mistrzostwach świata. Niekoniecznie ja, ale nieraz widziałem, że typy sie tak wygłupiają gdziekolwiek bo mają #!$%@? czy im stanie (bo im nie stanie, bo nie
#przegryw
Bo nigdy nie widziałem go na zdjęciu z partnerka
https://youtu.be/l9b2kZqGww0
6:20 min
Szkoda mi go bo spoko chlop a natura go tak pokarala
A nie napisałem że jest gejem tylko że się przytulał w basenie