Aktywne Wpisy

josb515 +933
Rozpocząłem/am poważną naukę języka polskiego.
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
źródło: KakaoTalk_20240706_123509139
Pobierz
czykoniemnieslysza +249
Promował szczepionkę i chciał cenzury internetu, teraz szuka czterdziestu płci w przyrodzie
#bekazlewactwa
#bekazlewactwa
źródło: ddd
Pobierz

Jak się z niego korzysta przy kilku rowerach? Muszę mieć kilka zestawów czujników czy on działa też bez żadnych czujników, na podstawie samego GPS? Mogę go przełożyć z roweru do roweru i bez problemu będzie działać? Można sparować kilka zestawów czujników (np prędkości) i on sobie automatycznie sparuje i będzie miał rozmiar koła przypisany do każdego czujnika osobno?
Jak z dokładnością? Jakbym na MTB nie miał żadnych czujników to jaka szansa, że się zgubi na singlach i będą dziury w zapisie?
#wahoo #szosa #rower #mtb
(poważnie, odpowiedź na wszystkie towje pytania brzmi tak)
Mam Elemnt Bolt. Szkoda kasy na Roama. Chyba że lubisz kolor który za wiele nie daję.. Na jakim rowerze miejskim?
Chcesz się bawić w wypożyczanie rowerów i przekładanie licznika + mocowania?
A wypożyczanym to mówię o sytuacji, gdzie pojadę na 3 dni w góry, wezmę MTB z wypożyczalni i tam sobie zamontuję uchwyt.
W Roam mi się podoba to, że potrafi przy nawigacji podobno wyznaczyć 'powrót do trasy', jak się zjedzie z zaplanowanego śladu. A jak jest w Bolt, jak zjedziesz ze
Hmm co nowego technologicznie? Poza tym, że to nowe urządzenie z premierą w 2019 (chyba lepiej mieć sprzęt nowszy niż starszy?) to jest tu
@nadsztygar: czyli prawie główna funkcja, czyli obsługa dotyku działa #!$%@??
Ja mam bolta od 2 lat, nigdy nie miałem z im najmniejszego problemu. Bateria trzyma 10-12h bez problemu.
PS. W Garminach nie ma problemu z
@nadsztygar: Rozważam też Garmina, ale Wahoo wydaje mi się czytelniejsze, dlatego chciałem dopytać o szczegóły.
@uysy: ClimbPro, dynamika MTB (wykrywanie skoków, ocena płynności jazdy), normalna nawigacja, kolorowy wyświetlacz, możliwość instalowania aplikacji/widżetów/pól, synchronizacja z innymi urzadzeniami Garmina i platformą GC, wykrywanie upadków i powiadamianie alarmowe, jest nawet funkcja alarmu jak zostawiasz pod sklepem (jak ktoś ruszy to licznik piszczy i telefon też).
Wymieniać dalej?
Sorry, ale po roku z Boltem i przejściu na 530 nigdy nie wrócę do Wahoo, niestety,