Wpis z mikrobloga

Ja juz dawno pisałem, ze jaro udaje biedaka, z urzędu pracy ciagnie ubezpieczenie a sam mówi, ze jego praca to jutub, a z urzedem skarbowym to nie wiem jak se radzi i w sumie niech se radzi malo mnie to obchodzi ja mu nie place i mnie bezpośrednio nie oszukuje, ale fani wiecznie broniacy J.A. @piSSowiec39 @Zagmadfany2 i inni chyba nie podarują, ze jeden człowiek z pewną odpowiedzialnoscia mówi, ze ma informacje do których dojscia nie powinien miec. No chyba, że to jest fikcja, albo ja jestem idiotą i byle kto moze posiąśc takie informacje i rozpowszechniać je z dumą w internecie. Czy rzecznik moze podac takie info nawet jak ktos powie, ze mexykaniec to jutuber, osoba publicza i ma prawo do odp? No nie sądzę, ale moze mnie ktos uswiadomi. https://voca.ro/1jo35iyp0Dvj
#kononowicz #patostreamy #mexicano
  • 7
@SVETER: To jest celowa zagrywka. Ja już sam nie wiem o co w tym konflikcie chodzi, czy to dla wyświetleń czy jaki #!$%@?. Myślałem wczesniej że poróżnili się o kasę, że rudy chciał jakiś procent za "pomaganie" mesikano, a ten się nie zgodził i stała się wojna. Teraz bielszczoch wyskakuje z jakimiś informacjami z dupy, to już wygląda jak dla wyświetleń, no nie wiem. A bobolaki spamują menelem i później dziwne
@Arczi94: Oscar to ma byc sradek i dla jaj wielbi meksyka taki troll? Zablokowalem go, bo niesmaczne to juz bylo. Za chwile polowa tagu to beda sradki. @Zagmadfany2: Antybobolak? Ten wpis to akurat jest bardziej antylateks @piSSowiec39: Żadne to zajęcie konstruktywne jak prawie wszystko co dotyczy #kononowicz a takie podawanie linkow tutaj to bardziej mu szkodzi niz pomaga, bo kto ma obejrzec to obejrzy a kto nie to nie