Wpis z mikrobloga

Tu #rozdajo

Mam starą myszkę może komuś się przyda. W Valoranta działa nawet spoko, ale nie jest aż tak dobra, ale do takiego lola idealna.

https://www.wykop.pl/wpis/52291865/dzisiaj-kurier-przyslal-mi-myszke-a-tu-takie-kwiat/#comment-185381695 :)
Edytowałem, a pewnie się teraz nikomu nie wyświetli. ;)

Ok lecem zjeść i robić dalej, plusować szybko bo mogę dostać bana. :D Chodź to byłoby śmieszne. [;
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Miecz12: e tam, miałem gówno myszki topowe jak te logitechy g coś tam, to nie dało się tego komfortowo trzymać, a te idealne są do łapy. ;]

Na moje gówno granie mi wystarczają. :)
  • Odpowiedz
@denl: chodzi mi ogólnie o sensory i przyciski, bardzo szybko się psuje, a co do komfortowego trzymania, to mając steelseries i razer mamba (też uważam że razer to szybko psujące się gówno) to razera trzyma się o wiele wygodniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Miecz12: tą starą mam już z 3 czy 4 lata i od #!$%@? godzin w lola i valorana i przeglądania gówno wykopu. No co Ty dobre myszki, a ta nowa ma już lepszy sensor, dokładniejszy widzę po photoshopie jak coś nawet próbóje ręcznie odrysowywać bez tabletu do rysowania. Nie jest źle mirek, myszka myszką nie jest równa.

To tak jak ze wszystkim, masz tańsze produkty i droższe i tyle i
  • Odpowiedz