Dzisiaj z dużymi problemami. Podchodziłem do dzisiejszych zagadnień na 3 albo 4 razy przez obowiązki domowe i inne sprawy, a przez to rozwleczenie strasznie się pogubiłem. Mam poczucie, że mało zrozumiałem z materiału, a testy też poszły bez rewelacji. Dużo głupich błędów. Jak będę miał chwilę postaram się powtórzyć coś z dzisiaj, ewentualnie w dniach 13-15 zarezerwowanych na powtórkę bardziej na tym przysiądę.
@imdrihm: jak będziesz chciał żeby ci zrobić review albo czegoś nie będziesz ogarniał to daj znać na PW, mogę ci pomóc. I ucz się podstaw GITa, zrób sobie repo na Githubie albo innym bitbuckecie.
Dzisiaj z dużymi problemami. Podchodziłem do dzisiejszych zagadnień na 3 albo 4 razy przez obowiązki domowe i inne sprawy, a przez to rozwleczenie strasznie się pogubiłem. Mam poczucie, że mało zrozumiałem z materiału, a testy też poszły bez rewelacji. Dużo głupich błędów. Jak będę miał chwilę postaram się powtórzyć coś z dzisiaj, ewentualnie w dniach 13-15 zarezerwowanych na powtórkę bardziej na tym przysiądę.
#swift #naukaprogramowania
źródło: comment_1600545704k4CT7jFep5sZHx4Xb3zUUy.jpg
Pobierzźródło: comment_16005457189nx6t5HYp7rtcroBZbx7S9.jpg
Pobierzźródło: comment_1600545729PuOSpuWDDhaXGHMhpQLIOH.jpg
PobierzI ucz się podstaw GITa, zrób sobie repo na Githubie albo innym bitbuckecie.