Cześć Wszystkim, potrzebuję pomocy przy złożeniu pc-ta. Otóż mam płytę główną m5a99x pro r2.0 msi z prockiem amd fx8320. I czy mógłby ktoś dobrac do tego karte graficzną (myślałem nad rx580) taka do 850zl, i do tego jakis ssd, ram i zasilacz. #komputery #pytanie
@eliasz12345: Weź to sprzedaj. Bez sensu budować PC na tak przestarzałej platformie z pamięciami DDR3, no chyba ze masz serio budżet bardzo bardzo ograniczony. W każdym innym wypadku nie ma to zupełnie sensu. Ten procesor i pamięć będą Ci ograniczać karte mocno.
@eliasz12345: Tyle że musisz to wszystko na raz wymienić. Poluj na 1660 na promocji. Składałem ostatnio klientowi takiego kompa na tej karcie i jest mega zadowolony.
@eliasz12345: https://www.x-kom.pl/lista/h88uszqsg Zobacz sobie na YT jakie gierki odpala ten procek z integrą (RDR2 widziałem nawet). Do tego masz podstawkę B450M na którą wpakujesz sobie kiedyś Ryzena nowszej generacji np. Ryzena 5 3600 i dokupisz RTXa jak ceny spadną (przykładowo).
Gdzie jest jakaś mapa w internecie gdzie znajdują się schrony atomowe w Polsce? Putin nie odpuści i będzie szedł na całość, bo dla niego to już jest być, albo nie być i nie ma dla niego odwrotu. #wojna #ukraina
Otóż mam płytę główną m5a99x pro r2.0 msi z prockiem amd fx8320. I czy mógłby ktoś dobrac do tego karte graficzną (myślałem nad rx580) taka do 850zl, i do tego jakis ssd, ram i zasilacz. #komputery #pytanie
Poluj na 1660 na promocji. Składałem ostatnio klientowi takiego kompa na tej karcie i jest mega zadowolony.
Daj mi chwilę to Ci poskładam coś co ruszy gierki bez zewnętrznej karty graficznej. Szkoda kasy na reanimację trupa.
Zobacz sobie na YT jakie gierki odpala ten procek z integrą (RDR2 widziałem nawet). Do tego masz podstawkę B450M na którą wpakujesz sobie kiedyś Ryzena nowszej generacji np. Ryzena 5 3600 i dokupisz RTXa jak ceny spadną (przykładowo).
Dzięki wielkie kumplu!