Mirki, czy ktoś z Was posiada w wersji elektronicznej jakieś tegoroczne bilety na wydarzenia kulturalne (kino, koncert, teatr, itp.), które oczywiście już się odbyły i chciałby może się nimi podzielić? ( ͡º͜ʖ͡º)
@uniQuee: Chcesz za nie zwrot? Opłaca Ci się ryzykować proces karny o oszustwo za kilka stówek? Widziałem podobne z bardziej błahych powodów, kolegę 5 lat męczyli w sądach.
@djtartini1: A co niby przy bilecie niezmiennym do kina czy muzeum miałoby wyjść?:) Mam taki rok, że sama nie mam prawie nic, a z początku roku na platformie eBilet nie mogę nic pobrać i trochę głupio jest ten jeden przywilej z niewielu, jakie zostały stracić
@djtartini1: Aż tak to bym nie kombinowała :) jak wspomniałam, nigdy nie miałam problemu z własnymi biletami za rozrywkę, ale ten rok wiadomo okazał się inny... i cebula mnie boli, że jeszcze własnych z początku roku nie mogę ściągnąć (╯︵╰,)
#kiciochpyta #bilety #kino #teatr #cebuladeals
Mam taki rok, że sama nie mam prawie nic, a z początku roku na platformie eBilet nie mogę nic pobrać i trochę głupio jest ten jeden przywilej z niewielu, jakie zostały stracić