Aktywne Wpisy
A330 +820
Kierwa, mam podkaszarkę i wszystko byłoby tip top ale ta żyłka tnąca starcza na max 5 min koszenia i znów muszę rozkręcać tę puszkę i wyjmować.
Okręcam ją w dobrym kierunku i mocno naciągam a i tak cały czas to samo.
Robię tak że wystaje tylko z jednej dziury, może trzeba żeby z dwóch? W sumie tak też robiłem i było tak samo. Szlag mnie trafi.
Ktoś coś wie na ten temat?
Okręcam ją w dobrym kierunku i mocno naciągam a i tak cały czas to samo.
Robię tak że wystaje tylko z jednej dziury, może trzeba żeby z dwóch? W sumie tak też robiłem i było tak samo. Szlag mnie trafi.
Ktoś coś wie na ten temat?
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
O tej porze roku tylko tak:
Komentarz usunięty przez autora
I mimolette zamiast parmezanu, to jest inny wymiar spaghetti. Polecam.
Jeśli chodzi o papryczki, to nigdy nie powiem nie. A ser jaki kto lubi - i tu też się zgadzam - niekoniecznie parmezan.
Spaghetti z sosem pomidorowym, ale można tego użyć na wiele innych sposobów. Kuchnia włoska składa się z kilkunastu podstawowych składników, z których Włosi wyczarowują cuda :)