Aktywne Wpisy
Nicolaus_Steno1 +451
TLDR: zweryfikowałem i wg mnie matka polaka jest prostytutka i dlatego robie ten wpis żebyście wiedzieli ze chłopak zamiast oddać matce cześć ze 100k jakie bierze za walke woli kłamać i kazac matce dalej się prostytuować
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jestemtunew +200
#takaprawda #pua #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #podrywajzwykopem
A pr. bardzo:
https://en.wikipedia.org/wiki/Harem
Co wygrałem?
Co ja myślę, to ja myślę, a fakt istnienia haremów, gdzie to facet wybierał kobietę, a nie ona jego jest dowodem wystarczającym na to, żebyś change your mind.
No to co z tą nagrodą? Podobno jesteś bogaty...
@kamikazee: to sama podejdzie i zagada.
Masz tak negatywne i desperackie przekonania że sama aurą na pewno odstraszasz kobiety.
Jak na randce im też tak gadasz to nie dziw się że nie masz kobiet bo na nie nie zasługujesz.
Jak każdy incel który emanuje frustracją, idzie ulicą z opuszczoną głową, resztkami spustu na spodniach i brakiem jakiejkolwiek stylizacji która przyciągałaby nawet targety 4/10 .
Idź do psychiatryka. Dobrze Major napisał.
Trzeba się izolować od inceli i
"jak facet jest #!$%@?ą i boi się podjeść do kobiety, która jest nim zainteresowana to nie będzie miał kobiety. Polecam zapoznać się z oznakami zainteresowania ze strony kobiet, jeśli podobasz się kobiecie średnio to będzie ci robić przeszkody tzw. shit-testy, jak jest na ciebie zajebiście nagrzana topoprowadzi cię za rękę. "
Oczywiście, że tak. Poza tym rady trenerów są dedykowane dla 80% chłopaków którzy nie są ani przystojni ani paskudni.