Wpis z mikrobloga

Co myślicie?
Kupujesz XSS w abo za 99 zł na 2 lata, sprzedajesz konsole, dokładasz i kupujesz PS5.

Przez 2 lata i tak nie wyjdą jakieś dobre gry na ps5 na nową generacje (God Of War, Persona, FFVII part 2 czy inne Uncharted).
Cyberpunk, Battlefield inne cross-platformy powinny pójść bez problemu.

#xbox #ps5 #xboxseriess
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tylko po co? Te cross platformowe i tak będą świetnie chodzić na ps5. Po co się bawić w Xboxa (ofc jeśli bardziej ci odpowiadają gry z ps5) na papierze wiadomo technicznie Xbox lepiej wypada ale czy naprwwde będziesz się gapić w TV i sprawdzać każdy detal?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kotwherbacie: widzę, że opinia PSowców zmienia się wraz z tym co oferuje ich konsola xd jakby była lepsza pska to głównym kryzkiem poza exami byłoby to. Xbox jest lepszy, to już nie ma co się przyglądać przecież takim rzeczom ( )
  • Odpowiedz
Tylko po co?

@kotwherbacie: @Brightsider: po to że masz abonament gamepass i ponad 100 gier, niektóre naprawdę ciekawe. Za 99zł miesięcznie. To już lepiej ps5 kupić z napędem od razu, żeby odsprzedawać gry, no ale czy jest sens na początku jak nie będzie w co grać?
  • Odpowiedz
plejak bez napędu bedzie mocniejszy

@Brightsider: no ale przez pierwsze 2 lata ma to jakieś znaczenie? Nie będzie chyba gier które w 100% wykorzystają te moc a trochę lepsza rozdzielczość do mnie nie przemawia. Nie mam parcia na to.
  • Odpowiedz
@Fox7er: no ale XSX nie będzie od razu na premierę w Polsce i c--j wie kiedy, może być nie wiem na przyszłe wakacje. Chciałem sprzedać PS4 póki jest cos warte i prawie bez kosztowo przejść zmianę generacji konsol ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Tak można mieć obie, ci debile tego nie sprawdzają ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Papasanbaba: nie stać mnie na obie, jeszcze w PS5 płacić plusa. Wolałbym jak trochę stanieje PS5 bo i tak nie ma w co tam grać. :)
  • Odpowiedz
  • 1
@wieesieek

widzę, że opinia PSowców zmienia się wraz z tym co oferuje ich konsola xd jakby była lepsza pska to głównym kryzkiem poza exami byłoby to. Xbox jest lepszy, to już nie ma co się przyglądać przecież takim rzeczom

Lol, prawilnie przypominam tylko ze Xbox ma mocniejsza konsole od trzech lat (One X) i to fani Xboxa zaczeli marszczyc do teraflopow kiedy tylko okazalo sie, ze Series X bedzie miec ich
  • Odpowiedz
  • 0
@greven: nie wiem, zawsze miałem w chuju te wojny i przyznaje od zawsze, że kupiłem Xboxa bo był tańszy. Ale pod postami a propos Xboxa sx / playstation 5 to widzę tylko PSowców obrażających wszystkich za wszystko :P
  • Odpowiedz
  • 0
@mattz_:

gamepass i ponad 100 gier

Prawie 250 gier ( ͡º ͜ʖ͡º)

Nie wiem skąd się wzięło to hasło, że w Game Passie jest 100 gier, ale czytam je co rusz.
  • Odpowiedz