Aktywne Wpisy

Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
źródło: temp_file6317156599908685134
Pobierz

Kupujesz XSS w abo za 99 zł na 2 lata, sprzedajesz konsole, dokładasz i kupujesz PS5.
Przez 2 lata i tak nie wyjdą jakieś dobre gry na ps5 na nową generacje (God Of War, Persona, FFVII part 2 czy inne Uncharted).
Cyberpunk, Battlefield inne cross-platformy powinny pójść bez problemu.
#xbox #ps5 #xboxseriess
@kotwherbacie: @Brightsider: po to że masz abonament gamepass i ponad 100 gier, niektóre naprawdę ciekawe. Za 99zł miesięcznie. To już lepiej ps5 kupić z napędem od razu, żeby odsprzedawać gry, no ale czy jest sens na początku jak nie będzie w co grać?
@Brightsider: no ale przez pierwsze 2 lata ma to jakieś znaczenie? Nie będzie chyba gier które w 100% wykorzystają te moc a trochę lepsza rozdzielczość do mnie nie przemawia. Nie mam parcia na to.
Chyba ze Sony odpali jakąś b---ę w środę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Game pass za grosze.
@Papasanbaba: nie stać mnie na obie, jeszcze w PS5 płacić plusa. Wolałbym jak trochę stanieje PS5 bo i tak nie ma w co tam grać. :)
Lol, prawilnie przypominam tylko ze Xbox ma mocniejsza konsole od trzech lat (One X) i to fani Xboxa zaczeli marszczyc do teraflopow kiedy tylko okazalo sie, ze Series X bedzie miec ich
@Fox7er: bez dogryzek takich akurat w fife nie gram ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prawie 250 gier ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie wiem skąd się wzięło to hasło, że w Game Passie jest 100 gier, ale czytam je co rusz.
Ale brzmi 2,5 raza gorzej ( ͡º ͜ʖ͡º)