Aktywne Wpisy
uefaman +51
Mój stary (wykształcenie podstawowe, nigdy żadnej książki nie przeczytał, praca to robol) na serio wierzy że ufo to kosmici i istnieją. Dawniej oglądał programy typu Nie do wiary, Strefa Tajemnic itp. xD i do tej pory wierzy że ufoludki istnieją tylko rządy państw nie chcą tego upublicznić xD
#astronomia #polskiedomy
#astronomia #polskiedomy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

źródło: comment_16000381344FdlHnwlpATya5Vi0CHw8r.jpg
Pobierzźródło: comment_1600038691iqYREByTozDycQNUTJGNDX.jpg
PobierzZ orzekaniem bezpłodności tak jest...
Bo organizmy ludzkie są #!$%@?. Czasem sobie same stworzą problem, a po kilku.latach go rozwiązują....
W glownym poscie jest informacja o żonie w ciąży, a nie o urodzeniu czarnego dziecka.
Cieszę się, że mogłam pomóc
@kt13: no jest i jest rowniez informacja o tym ze maz jest nieplodny... i dlatego jest ten mem
Czekam az orgnizmy ludzkie zaczna sie same naprawiac-komus uwali reke w robocie to reka se odrosnie. Fajna wizja
Lekarze sie myla - to fakt i nic w tym dziwnego bo lekarz to w koncu czlowiek a nie maszyna. Ale nie wierze w "somonaprawianie" sie
Niepłodność nie oznacza bezpłodności. Czesto lekarze kilkuletnią niepłodność i niejasnej przyczynie (nie i już) diagnozują jako bezpłodność, a pozniej sie okazuje, że człowiek jednak w ktorymś momencie życia jest płodny. Wystarczy, ze mózg z jakiegos powodu zaczyna produkowac hormony, ktorych wczesniej brakowało, człowiek wyeliminował stres albo przeprowadził się na drugo koniec świata. To mam na mysli
@kt13: no to zostanmy przy pierwszym poscie BOG TAK CHCIAL Bog chcial zeby lekarze uznali kolesia za nieplodnego po czym ukazal swa wielkosc i nagle koles zrobil dziecko?
Serio?
IMHO cos tu sie "nie spina" do konca
Bog potrzebuje takich fikolkow - uznanie przez lekarzy nieplodnosci a potem cudowne zaplodnienie - zeby umocnic swoja pozycje?
Prawda IMHO jest duzo prostsza - kojarzysz
Przepraszam, ale zupełnie nie rozumiem twojego toku myślenia. W sensie nie wiem o czym w końcu piszesz.
Nie wiem, co Bóg chce/chciał, bo nie jestem wierząca.
Natomiast ludzie wierzący lubią sobie całkiem prawdopodobne (choć rzadziej wystepujace zjawiska) przypisywać jakiś cud.
To, że ludzie ze zdiagnozowaną bezpłodnością mają dzieci, to nie jest żaden cud. Jeśli kobieta ma macicę, jajniki i jajowody, a facet produkuje plemniki to zawsze jest szansa. Cud to