@MarianoaItaliano kup sobie jakis tani poleasingowiec, żeby tam był na stałe i żebyś nie nosił laptopa w te i we wte, do tego jakieś fajne głośniki i masz dobrą miejscówkę do majsterkowania
@winsxspl: Mam miniwieże i zestaw głośników od starego kina domowego ;) A o komputerze pomyśle właśnie. Mam starego tam ale za starego bo z XPkiem swojego pierwszego kompa ale to już esktremum.
@MarianoaItaliano postrzegając temat jako pcmasterrace: do potrzeb warsztatowych fajnie mieć nie za szybki, nie za wolny. Fajną opcją jest coś na starym już LGA775, one nie będą mialy problemu z obsługą XP na przykład do diagnostyki samochodowej (i porty COM, LPT), a zarazem z 7/10 do serfowania po internecie. Do tego też tanio kupić i tanio naprawić, dwujajkowe procesory kosztują grosze, płyty główne w granicy 50 zł, masz tam też porty
@MarianoaItaliano: zagracone jak było tyle że chociaż komp doszedł ;) Swoją drogą smutme, że nie możesz domu traktować jako miejsce do realizowania hobby, a musisz się z tym chować w biedakomórkach
@MarianoaItaliano: chodzi mi o to że zwykle taki garaż stoi obok sporego domu, w którym jest kilka pokoi w tym pokój na garderobe/inne kobiece pokoje, a facet co zwykle ten dom buduje jest wyganiany pod schody lub do garażu
Jeszcze nie wszystko poukładane, ale wszystko z odzysku albo co miałem poupychane gdzie indziej po domu.
#czujedobrzeczlowiek #polskiedomy #niebieskiepaski
Komentarz usunięty przez autora
Swoją drogą smutme, że nie możesz domu traktować jako miejsce do realizowania hobby, a musisz się z tym chować w biedakomórkach