Aktywne Wpisy
Nyapi +23
Hejka, jedliście makaron z truskawkami? Rozmawiałam z randomami z północy Polski i powiedzieli że nigdy w życiu nie jedli makaronu z truskawkami i że to musi być jakieś danie regionalne a byłam przekonana, że to danie popularne w całej Polsce i teraz nie wiem
mirko_anonim +22
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nikt nie szanuje przegrywów bo sami siebie nie szanują. Który wysokiej jakości mężczyzna uzależnia swoje szczęście od drugiej osoby, a tym bardziej kobiet? Prawda jest taka, że trzeba robić swoje, pracować na swój rachunek a reszta przyjdzie sama i jest tylko dodaatkiem do twojego życia. Jeśli do tej pory miałeś kiepskiej jakości życie, to posiadanie rzeczy o których marzysz gdy jesteś na dnie nic nie da. Zamiast fantazjować trzeba
Nikt nie szanuje przegrywów bo sami siebie nie szanują. Który wysokiej jakości mężczyzna uzależnia swoje szczęście od drugiej osoby, a tym bardziej kobiet? Prawda jest taka, że trzeba robić swoje, pracować na swój rachunek a reszta przyjdzie sama i jest tylko dodaatkiem do twojego życia. Jeśli do tej pory miałeś kiepskiej jakości życie, to posiadanie rzeczy o których marzysz gdy jesteś na dnie nic nie da. Zamiast fantazjować trzeba
Którędy bardziej się opłaca jechać, Słowacja-> Węgry czy Czechy->Austria?
Chodzi stricte o czas, jedziemy w 9 osób także winiety specjalnie nas nie bolą