Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
Zawsze wiedziałem, że jest debilem i dzbanem, ale po ostatnim HP uważam, że jest jeszcze większym dzbanem i debilem niż myślałem. Dołącza do mojego elitarnego grona #!$%@? BYŁYCH REPREZENTANTÓW POLSKI W PIŁCE NOŻNEJ, obok Tomasza H. i gwiazdy Wieczystej Kraków (w sumie nawet i Raddy Majewski może się tam spokojnie znaleźć apropo Wieczystej).
#kanalsportowy #pilkanozna
stulejan - Zawsze wiedziałem, że jest debilem i dzbanem, ale po ostatnim HP uważam, ż...

źródło: comment_1599835230aFUezAkwbZJngsCXRyuFTF.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
@stulejan:
chyba zapomniałes o koseckim, który nie dość, ze jest dzbanem chyba większym od wymienionych (alkus, najmniej osiągnął w piłce), to po zakończeniu kariery #!$%@?ł się polityką
  • Odpowiedz
  • 15
@wscieklybyk: ALE WIESZ STANO, ZNASZ MNIE. JA SPOKOJNY FACET JESTEM, MNIE CIĘŻKO WYPROWADZIĆ Z RÓWNOWAGI. CZASEM POBIEGAM PO MARSYLII Z MIECZEM SAMURAJSKIM, ALE TO BYLI W KOŃCU ZŁODZIEJE, A TAK TO JA ŁAGODNY CHŁOPAK JESTEM.
  • Odpowiedz
Dokładnie, sama prawda i Oni pragną być nazywani "kadrowiczami". Tyle tylko, że oprócz występów w kadrze, trzeba również posiadać jakiś poziom człowieczeństwa.
  • Odpowiedz
  • 2
@PanieBoczek: w sumie to nic, Świr powiedział jaki to z niego dobry człowiek, który lubi wyzwania i jest dalej oddany piłce nożnej itd., ale każdy, kto się w miarę interesuje piłką nożną wie, że gość ma chyba lekkie problemy z agresją, ale nic sobie z tego nie robi i udaje prawego obywatela. Odsyłam do ostatniego HP z Borkiem, gdzie mówi jak to Świr postanowił zdjąć siłą człowieka z traktora. Człowieka,
  • Odpowiedz