Aktywne Wpisy
Gours +101
Wystarczyło odsunąć PiS od władzy i od razu mamy pozytywny impuls w gospodarce:
- zmniejszenie inflacji
- zmniejszenie bezrobocia
- mocny wzrost PKB (w 2023 było 0,2%, teraz raczej ponad 3%)
- drastyczny spadek luki vatowskiej (Tusk nie pozwala kraść) - z 15% to jednocyfrowego wyniku
- zmniejszenie inflacji
- zmniejszenie bezrobocia
- mocny wzrost PKB (w 2023 było 0,2%, teraz raczej ponad 3%)
- drastyczny spadek luki vatowskiej (Tusk nie pozwala kraść) - z 15% to jednocyfrowego wyniku
SynGilgamesza +210
Za PiSu wojsko było złe i można było po nim jechać, teraz wojsko jest uśmiechnięte i fajne
#4konserwy #neuropa #bekazlewactwa #bekazpodludzi #bekazlibka
#4konserwy #neuropa #bekazlewactwa #bekazpodludzi #bekazlibka
Przez następne 50 godzin będę podróżować aby w końcu, za trzecim podejściem, dostać się z Zhuhai, Chiny do Edinburgh, Wielka Brytania.
Z faktu że będę się cholernie nudził na lotniskach, zdecydowałem postowac tutaj o moich przygodach i jak trudno wydostać się z państwa środka, podczas epidemii.
Plus #pokazmorde
Post #1: Plan
Jak już wspomniałem jest to moje trzecia próba wylotu z tego kraju, dwie wcześniejsze skończyły się fiaskiem na różne sposoby, ale o tym kiedy indziej. Jak narazie porozmawiajmy o podróży która mnie czeka.
(Wszystkie godziny podane w czasie lokalnym)
9am - 12pm Zhuhai do Chengdu
W Chengdu czekam cały dzień aż do 2 rano następnego dnia
2am - 7am Chengdu - Seoul, Korea Południowa
2pm - 6pm Seoul - London, Heathrow (11 godzin)
10pm - 8am - London, Heathrow -Edinburgh busem.
Ostatni odcinek musi być pokonany busem ponieważ, Heathrow nie oferuje tanich lotów krajowych, do tego musiał bym przenieść się do Luton albo Gatwick np. Co zajęło by trochę czasu i po prostu nie zdążę na ostatni lot tego dnia.
https://mistrzowie.org/708452
Ja uważam, że to zupełnie niepotrzebne. Przecież #pokazmorde na wykopie to publiczne zdjęcie A ty? Nie chciałbym, by ktoś moją twarz zamazał.
Poza tym jesteś niekonsekwentnym atencjuszem skoro swoją mordę pokazujesz nie światu, ale tylko wykopowi. Poza tym
Napisałem dokładnie odwrotnie.
Komentarz usunięty przez autora