Wpis z mikrobloga

#podroze #chiny #chinskieakcje

Przez następne 50 godzin będę podróżować aby w końcu, za trzecim podejściem, dostać się z Zhuhai, Chiny do Edinburgh, Wielka Brytania.

Z faktu że będę się cholernie nudził na lotniskach, zdecydowałem postowac tutaj o moich przygodach i jak trudno wydostać się z państwa środka, podczas epidemii.

Plus #pokazmorde

Post #1: Plan

Jak już wspomniałem jest to moje trzecia próba wylotu z tego kraju, dwie wcześniejsze skończyły się fiaskiem na różne sposoby, ale o tym kiedy indziej. Jak narazie porozmawiajmy o podróży która mnie czeka.

(Wszystkie godziny podane w czasie lokalnym)
9am - 12pm Zhuhai do Chengdu
W Chengdu czekam cały dzień aż do 2 rano następnego dnia
2am - 7am Chengdu - Seoul, Korea Południowa
2pm - 6pm Seoul - London, Heathrow (11 godzin)
10pm - 8am - London, Heathrow -Edinburgh busem.

Ostatni odcinek musi być pokonany busem ponieważ, Heathrow nie oferuje tanich lotów krajowych, do tego musiał bym przenieść się do Luton albo Gatwick np. Co zajęło by trochę czasu i po prostu nie zdążę na ostatni lot tego dnia.
Janusz_Dmowski-Zubr - #podroze #chiny #chinskieakcje

Przez następne 50 godzin będę...

źródło: comment_1599691400TLIP8gob55yPMXbOeZjXR0.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Janusz_Dmowski-Zubr: Czyli gdybym miał udostępnić na wykopie klatkę z jakiegoś programu telewizyjnego w momencie gdy czyjaś twarz widoczna, to musiałbym tego kogoś pytać o zgodę? W końcu występujący w telewizji zgodził się jedynie na udostępnienie wizerunku dla programu telewizyjnego a nie na powielanie w inne miejsca takie jak wykop. Absurd.
Poza tym jesteś niekonsekwentnym atencjuszem skoro swoją mordę pokazujesz nie światu, ale tylko wykopowi. Poza tym
  • Odpowiedz