Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi jakim cudem rafonix ma umowę z facebookiem, skoro facebook powinien być bardzo restrykcyjny pod względem doboru streamerów a jak wiadomo rafonix ma mega patologiczną przeszłość? Pamiętacie jak isamu sprzedał liścia knurowi i zaraz poleciał wykop na główną przez, który isamu stracił partnerstwo z Play?

Pasowałoby, żeby ktoś zebrał wszystkie akcje patologiczne rafonixa w jeden filmik i zrobił wykopalisko w stylu "patologiczny streamer rafonix -z kim współpracuje facebook? " Jeśli taki wykop wszedł by na główną to myśle, że polski support facebook musiałby zareagować. Teraz pewnie są nastawieni na kasę i wyniki widzów, więc mają gdzieś jego przeszłość. Ale myślę, że jeśli dowiedział by się o tym amerykański support to poleciało by parę głów z polskiego FB.

Gra jest warta świeczki, bo rafonix wziął Mercedesa AMG w leasing. Ogólnie to ma 2 auta w leasingu. Jakby mu odciąć kase z fb, został by bankrutem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#rafonix
#danielmagical #patostreamy
fejkchad - Powiedzcie mi jakim cudem rafonix ma umowę z facebookiem, skoro facebook p...

źródło: comment_1599686135492A4W2IBxVQdLO9umu8BI.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
@WykopanyDzon: mogą wysyłać kwity, ale one idą przez polski support a polski support chce wyników dlatego nie ma bana dla rafonixa. Jeśli pojawiła by sie wykop na główną i dowiedział by sie o tym support z usa to inaczej by było
  • Odpowiedz
@zaye93: widzę, że masz awatar ze starych steamów. Jeśli chcesz, żeby te złote czasy wróciły on musi spaść na samo dno. Wtedy wróci stary chudy byk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@fejkchad: już nigdy nie wróci. Rafonix to emerytowany zadymiarz, teraz zamula sobie na fejsie. Tamten czas się skończył już dawno temu.
  • Odpowiedz
nie rozumiem po co zatruwać komuś życie co odciął się od patologii a powodzi się dalej i to dużo lepiej bez patostreamow :P
  • Odpowiedz
@odyn88: on jest patologią nigdy się od niej nie odciął tylko założył maskę. A po co? To on zatruwał życie innym, #!$%@?ł matki na omegle itd wszystko dla $
  • Odpowiedz