Kino w domu ( ͡°͜ʖ͡°) Tylko 68.99$ (ok 270zł) za projektor BlitzWolf BW-VP5 z Europy❗ Świetny w tym budżecie Najniższa cena w historii i szybka dostawa z Hiszpanii
----------------------------------------- ➡️Śledź mój tag #sebeksspoleca i Moje recenzje ( ͡°͜ʖ͡°) ----------------------------------------
BlitzWolf BW-VP5 z Europy ⏩ 68.99$ z Hiszpanii ▶️ kod: BGEMVP5 Dostawa z Hiszpanii za darmo kilka dni 2$
Posiadam podobny model BlitzWolf VP1 i sprawdza się znakomicie do okazjonalnego puszczenia filmów wieczorem. Projektor z postu czyli model VP5 jest lepszy od tego mojego (m.in. ma 3800 lumenow) a jest tańszy. Warto skorzystać
Rzutnik ma wysoką jak na tą półkę rozdzielczość optyczną (natywna) 720p (1280x720px), jasność 3800 lumenów, wiele wejść i możliwości połączenia urządzeń zewnętrznych, 2 głośniki 3W, mały rozmiar.
Pamietajmy, że to rzutnik budżetowy, ale w cenie do ok 100$ naprawdę ciężko o inny z lepszymi parametrami.
Faceci, jak podoba wam sie ta kobieta ? Kobiety, co myslicie o jej stylu ? Te brwi,rzęsy,usta, makijaż, opaleniznę, piersy, ubor itd. Ocencie jej wyglad
Tylko 68.99$ (ok 270zł) za projektor BlitzWolf BW-VP5 z Europy❗
Świetny w tym budżecie
Najniższa cena w historii i szybka dostawa z Hiszpanii
-----------------------------------------
➡️Śledź mój tag #sebeksspoleca i Moje recenzje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
----------------------------------------
BlitzWolf BW-VP5 z Europy
⏩ 68.99$ z Hiszpanii
▶️ kod: BGEMVP5
Dostawa z Hiszpanii za darmo kilka dni 2$
Posiadam podobny model BlitzWolf VP1 i sprawdza się znakomicie do okazjonalnego puszczenia filmów wieczorem. Projektor z postu czyli model VP5 jest lepszy od tego mojego (m.in. ma 3800 lumenow) a jest tańszy. Warto skorzystać
Rzutnik ma wysoką jak na tą półkę rozdzielczość optyczną (natywna) 720p (1280x720px), jasność 3800 lumenów, wiele wejść i możliwości połączenia urządzeń zewnętrznych, 2 głośniki 3W, mały rozmiar.
Pamietajmy, że to rzutnik budżetowy, ale w cenie do ok 100$ naprawdę ciężko o inny z lepszymi parametrami.
#banggood #blitzwolf #projektor #rzutnik
Dostaniesz przejściówkę EU i wszytko będzie ok ( ͡° ͜ʖ ͡°)
68,99$
Kod: BGPL995
@sebekss: eh niestety ten kupon z wysylka do mnie nie dziala bo ja belgia:(
edit, ale stary dziala;) kupione z twojego refa. mam nadzieje teraz zadziala