Uu, biedna, ucieśniona ale wściekła nazifeministka. 100 lat kobiety nie miały praw wyborczych, dlatego teraz powinny zostać wzniesione na piedestał, hurr durr!
Ach, przecież faceci tylko tacy są, chcą wszystkiego dla siebie. Przecież powinni przepraszać za to że istnieją.
To może wspomnimy o wojnach? Na froncie II WS ginęli praktycznie sami mężczyźni. Czy to daje nam, teraz po 70 latach prawo do bycia lepszym od kobiet? Oczywiście, że nie. Teraźniejsi faceci już praktycznie nie umierają na wojnach, a teraźniejsze kobiety nie walczą o prawa kobiet. Ile można żyć historią?
@Ale_Jaja: Maja problem, ze były dyskryminowane i sprowadzone do roli rodzenia dzieci, a potem wchodzą na yt i propagują komunizm jako dobre rozwiązanie nierównego traktowania płci. Jak można kogoś takiego brać na poważnie
@Kowixx: @Ale_Jaja: tutaj koxiww sprowadza wojnę wywołaną przez jednego gościa (zwykle szaleńca) albo zwykle małą grupę do tego, że mężczyźni sami są sobie winni wywoływania wojen. Blackpillowcy piszą, że kobiety lecą na wysoki wzrost, kwadratowe szczęki, zatem aby pokazać, że to bzdura Kowixx w innym poście pokazała jakie kobietki są fantastyczne i wcale nie są hipergamiczne, bo jedna babka jest z gościem na wózku. Taka logika tego osobnika, nie ogarniesz
@Yassassin: Ale ja dobrze rozumiem o co chodzi i znam (z czytania) użytkowniczkę @Kowixx.
Po prostu zwykły troll który obrał sobie za target facetów z Wykopu. Ja tam się nie emocjonuje jej wpisami. W końcu takich ludzi w internecie jest pełno ( ͡º͜ʖ͡º).
Szkoda że ten problem, o ile teraz kończy się na wojenkach w internecie, o tyle za 10-20 lat może przenieść się
@Ale_Jaja: bo jak z wami dyskutować jak od razu rzucacie "troll" i innymi wyzwiskami? ¯\_(ツ)_/¯ I jeszcze stwierdzić że ja podsycam walkę między płciami xD wejdź sobie na przegrywowe tagi i zobacz jak tam miłują przeciwną płeć ( ͡º͜ʖ͡º) @Yassassin: widzisz, kobiety same sobie nie zabrały praw wyborczych. A mężczyźni sami siebie wysyłają na wojnę. Może zacznijcie od siebie, zamiast obwiniać o wszystko kobiety,
Od kiedy "troll" to wyzwisko. Nie wiem czy jest w języku polskim bardziej przyjazne określenie wobec osoby, która podsyca nienawiść i robi sobie żarty.
Ach, przecież faceci tylko tacy są, chcą wszystkiego dla siebie. Przecież powinni przepraszać za to że istnieją.
To może wspomnimy o wojnach? Na froncie II WS ginęli praktycznie sami mężczyźni. Czy to daje nam, teraz po 70 latach prawo do bycia lepszym od kobiet? Oczywiście, że nie. Teraźniejsi faceci już praktycznie nie umierają na wojnach, a teraźniejsze kobiety nie walczą o prawa kobiet. Ile można żyć historią?
#feminizm #bekazfeministek #heheszki #logikarozowychpaskow
https://www.wykop.pl/link/5686779/comment/81611587/#comment-81611587
Komentarz usunięty przez autora
Blackpillowcy piszą, że kobiety lecą na wysoki wzrost, kwadratowe szczęki, zatem aby pokazać, że to bzdura Kowixx w innym poście pokazała jakie kobietki są fantastyczne i wcale nie są hipergamiczne, bo jedna babka jest z gościem na wózku.
Taka logika tego osobnika, nie ogarniesz
Po prostu zwykły troll który obrał sobie za target facetów z Wykopu. Ja tam się nie emocjonuje jej wpisami. W końcu takich ludzi w internecie jest pełno ( ͡º ͜ʖ͡º).
Szkoda że ten problem, o ile teraz kończy się na wojenkach w internecie, o tyle za 10-20 lat może przenieść się
I jeszcze stwierdzić że ja podsycam walkę między płciami xD wejdź sobie na przegrywowe tagi i zobacz jak tam miłują przeciwną płeć ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Yassassin: widzisz, kobiety same sobie nie zabrały praw wyborczych. A mężczyźni sami siebie wysyłają na wojnę. Może zacznijcie od siebie, zamiast obwiniać o wszystko kobiety,
@Kowixx:
Od kiedy "troll" to wyzwisko. Nie wiem czy jest w języku polskim bardziej przyjazne określenie wobec osoby, która podsyca nienawiść i robi sobie żarty.