Wpis z mikrobloga

Czesc wszystkim.
Podoba mi sie bardzo "internetowa tv" i aktualnie skonczylo mi sie konto premium. Oferta kanałów dla mnie jest wystarczająca. Teraz pytanie czy jest coś lepszego od tego pod względem jakości, ilośći polskich kanałów i ceny czy jak jestem z tego zadowolony to nie ma sensu szukać czegoś innego?
#iptv
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czupax: fajnie ze podales wszystkie dane zeby Ci odpowiedziec :P

androidtvbox + jakis abo od chinczyka i za +/- 100 na rok masz pierdyliard kanalow (ale jak to via internet - gwarancji nikt nie daje - ale zazwyczaj dzialaja)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@gorzki99: mi box s i korzystam z tivimate bo na kodi wszystko mi dziala z dupy
Dopiero wchodze w temat i caly czas dowiaduje sie czwgos nowego ;)
  • Odpowiedz
Właśnie najbardziej zalezy mi głównie na lepszej jakości i tylko polskich kanałach

@Czupax: W takim ukladzie jedyna co Ci pozostaje to oficjalne pakiety od oficjalnych dostawcow.
To co ja opisalem nie jest wprawdzie (chyba) w polskim prawie zabronione (nie udostepniasz niczego tylko sciagasz dane) ale jakbys sie chcial zabawic w "moralnosc" to w jakims sesie to jest kradziez.

Jakosc to raczej FHD czasami (bardzo czasami) 4k. I problem polega na
  • Odpowiedz
nim weekend może otworzą rejestrancję na #teleelevidenie to wejdź i poproś o test #plusx ...a najlepiej ta sama cena więc zrezygnuj na 1 miesiąc z internetowa zakup sobie miesiąc w #plusx a jak otworza rejestrację na #teleelevidenie to zakupisz później tam i się upewnisz co lepsze ..są o niebie lepsze od internetowa ..a drobniaki ale ostrzędzisz

@Czupax:
  • Odpowiedz