Wpis z mikrobloga

@Mam-na-imie-Porucznik: pvp, walki z liderami i walki ze znajomymi (te dwa ostanie mają limit 2 lub 3 na dzień). Jak kiedyś było mi o nie strasznie ciężko, tak teraz usuwam non stop.
Unova stone też się nazbierało trochę, ale on mi bardzo rzadko wpada jednak. (_)
graj pvp

@Leonvina: chcesz żeby samobójstwo popełnił? w ten chłam nie da się grać, bugi na każdym kroku, nie wiem jakim cudem doszedłem do 7 rangi, ale na drugim koncie zatrzymałem się na 5 i nie mam ochoty nawet próbować dalej
@Leonvina: yup, właśnie z tego powodu na tym drugim koncie nie mogę wyewoluować Rhydona setki. Ale w sumie jakoś strasznie mnie to nie boli, poczekam do grudnia, do tej pory sinnoh stone powinien wpaść, a i Rock Wrecker na charge dostanę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mam-na-imie-Porucznik: raz podczas walki zmieniłem poka na metagrossa z naładowanym do połowy charge, koleś w tym samym momencie zrobił to samo, ale swojego metagrossa wystawił po raz pierwszy. I tak naładował taki sam charge jak mój szybciej ode mnie (fast też był ten sam).
Ten sezon to jedno wielkie XD, a im bardziej zbliża się ten GO Battle Night tym bardziej mnie śmieszy jak bardzo skopane to będzie
@antagonista1111: Pewnie, że warto grać pvp. Od znajomych i liderów możesz dostać 2 lub 3 nagrody max. na dzień i nie masz pewności do tego co dostaniesz.
https://thesilphroad.com/science/pvp-rewards-analysis/ - tu masz artykuł. Czytałem go z rok temu, więc nie pamiętam dokładnie ile meczy dziennie możesz grać, aby była nagroda. Jak zaczniesz czytać to pewnie znajdziesz to szybko.

@Mam-na-imie-Porucznik: Jak biłeś 10 razy tego samego dnia to nie dziwota, że nie
@Emes22: dobra a mam jeszcze jedno pytanko żeby nie zakładać nowego wątku. Obecnie mam do przejścia misje od profesora Willowa „A thousdant -Year slumber. Jestem na szóstym kroku. Mam zrobić piec zdjęć pokemonow stalowych bądź psychik. I tutaj mam problem. Robiłem te zdjęcia ale za cholerę misja nie chce się przejść. W galeri mam już zdjęcia np meltana czy abry ale to nic nie daje. Wiem ze to głupie pytanie ale