@TheBloody: Żadnego męskiego motocykla nie było? HEHEHEH // a tak szczerze zajebisty jest taki pierdzik. Nie pali nic i daje zajebiście dużo frajdy. Miałem podobne wrażenie z kierowcami. Dużo zjeżdżało mimo że nie musieli i tak dalej. Nie jest tak źle :D
@TheBloody w ogóle zauważyłam od tego sezonu, że jest jakby taka większą kultura jazdy wśród motocyklistów i kierowców samochodów. Jeszcze parę sezonów temu zajeżdżanie drogi, nieprzepuszczanie było normą, a teraz to wszystko się zmieniło. Wszyscy zjeżdżają, czy to przy wyprzedzaniu, czy przy staniu w korku. Fajnie :)
@TheBloody: Ostatnio jechałem do Słowackiego Raju droga 66 (,chyba nie przypadkowo ja tak nazwali,:P ) przepuszczałem poboczem motocyklistów i każdy okejke pokazał :D Supcio było a trasę polecam najlepsze górskie widoki w okolicy Polski
@odidouo1: Dobrze widzieć właśnie takie wzajemne zrozumienie, żeby sobie ułatwiać, umilać życie. To nic nas nie kosztuje, a nawet przez dobry uczynek pojawia się u nas i u tej drugiej osoby uśmiech na twarzy :) Myślę, że oprócz patusów i pseudogangsterów to sporo osób zaczęło pozytywnie myśleć, że warto żyć w spokoju i czynić dobro lub starać się nie przeszkadzać innym :D
#przemyslenia #motocykle #motocykle125 #bloodyrobiprawojazdy
@RedBaron
@ZajetyJestLoginWybrany
@KurzeJajko Zdjęcie z neta, jeżdżę na Junaku 122 :P
Często jeżdżę tylko żeby jeździć