Aktywne Wpisy
capol2 +348
afc85 +210
nie sądziłem że tutejsze prawactwo okaże się jeszcze gorszym nazistowskim szambem niż uważałem do tej pory
usprawiedliwianie, otwarte popieranie i radość z obrzydliwych zbrodni popełnianych przez muzułmańskich terrorystów w #izrael to coś czego nie spodziewałem się nawet po konfederuskich zwyrodnialcach popierających kacapskich zbrodniarzy
muzułmańscy terroryści z dziką radością popełniają bestialskie tortury, gwałty i morderstwa także na dzieciach, a prawctwo się cieszy i bredzi o "zabijaniu okupantów"
IDENTYCZNIE banderowcy usprawiedliwiają zbrodnię wołyńską, że
usprawiedliwianie, otwarte popieranie i radość z obrzydliwych zbrodni popełnianych przez muzułmańskich terrorystów w #izrael to coś czego nie spodziewałem się nawet po konfederuskich zwyrodnialcach popierających kacapskich zbrodniarzy
muzułmańscy terroryści z dziką radością popełniają bestialskie tortury, gwałty i morderstwa także na dzieciach, a prawctwo się cieszy i bredzi o "zabijaniu okupantów"
IDENTYCZNIE banderowcy usprawiedliwiają zbrodnię wołyńską, że
pomarańczowy operator, unika wszelkiej możliwej odpowiedzi, ciekawe czy na pismo od Ministerstwa cyfryzacji (które im wysłali) odpowiedzą
(samo mc twierdzi że koszty przyłączenia mojego domu są minimalne)
#polska #orange #swiatlowod
ja mam węzeł dostępowy w studzience pod płotem, 10m od domu, i nie ma szans żeby mnie nie tyle nawet podłączyli co się w ogóle czegokolwiek dowiedzieć w tej sprawie, czy uzyskać jakąkolwiek odpowiedź, poza kopiuj+wklej "brak planów rozbudowy na najbliższe 3 miesiące".
popc i orange to taki burdel za grube unijne
@borsuk321: No i nie byles wyliczony i tyle. To nie wina Orange, ze UKE czy MC tak ustalalo adresy, ze jako blama lapie sie rudera a nie nowy budynek. Mozecie nie mieszkac na zadupiach i tyle, sam nie mam nawet
przynajmniej będę wiedział na czym stoję
już nie mówiąc o dowiedzeniu się czegokolwiek, jakie są plany rozbudowy, harmonogram kiedy i gdzie, nic nie wiadomo, na maile nie odpowiadają