Wpis z mikrobloga

Nie chce do szpitala to zastrzyk i ma isc do przychodni a to dobre. A kto go przekona, bo przeciez nie ta pipka jarek-jacek. 6 tabletek zjadl przez ponad 3 miesiace czyli jak menel chodzil to bral leki a jak lateksy #!$%@? mexykana to od razu przestal brac i wizyte u specjalisty tez olali. Niech go wykanczaja jak lubia, ale o zrodlo dochodu to sie dba to najwiekszy debil powinien wiedziec.
#kononowicz #patostreamy
  • 8
@SVETER: 3 tabletki metforminy brał DZIENNIE. Bez wątpienia przy samym menelu zjadł ich dużo więcej. Interpretacja rzeczywistości barneja jest tylko trochę na wyższym poziomie niż ćpuna. To też przygłup jak każdy kto się tam pcha.
Przy tym zastrzyk dostał przeciwbólowy. Cukier ma mniej więcej w normie jak na cukrzyka po posiłkach.
@SVETER: Brał na początku te tabletki, sam menel to potwierdzał wtedy i myślę, ze nie miał powodu zmyślania w tej kwestii. Na pewno brał więcej niż przez 2 dni, więc wziął więcej niż 6 tabletek. Menela trzeba by zapytać o szczegóły.
@adik75: aaa to tak, menela przegoniono i skończyło sie całkowicie branie leków i pomiary tez, bo to akurat strus go sprzedal nie raz, ze ma w dupie. O diecie to nie wspominam, bo do diety to go nikt by nie namówi choćby matka boska sie objawila to by jej przysiegal a robil swoje( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SVETER: Pewnie dawno nie bierze. Ja tylko się odniosłem do bzdury barneja, ze wziął tylko 6 tabletek. Jak menel przez jakieś kilka kolejnych dni wtedy potwierdzał, ze tabletki znowu wziął to musiało być więcej niż 6. Może wziął np. opakowanie i 6 tabletek bo zazwyczaj nie przepisuje się opakowania metforminy ale np. 2-3 albo i więcej na jedną receptę bo to lek, który bierze się stale. Poza tym wbrew głupotom tu
@lukasz810217: Najzabawniejsze są te błędy poznawcze tutaj tak powszechne, ze wybiera się cokolwiek z tego co któryś powiedział jak komuś to pasuje do urojeń i robi z tego prawdę oczywistą a negowanie wszystkiego innego. We wszystkim innym ktoś jest debilem i kłamcą ale jak jedno słowo wyrwane z kontekstu komuś pasuje to akurat jest prawda i nie ważne czy powiedział to menel, rudy, konon, ćpun, barnej czy ktoś inny.