Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@fearfulrebel: RAMy wyżej traktowane, dysk SSD normalnej firmy np. Samsung, Corsair, WD, używasz napędu DVD?
Na AMD się nie znam, ale pewnie ktoś Ci podpowie, czy da się kupić lepszą płytę i CPU w tej cenie
  • Odpowiedz
@fearfulrebel: masz w podobnej cenie ssd nvme kingston a2000
chłodzenie faktycznie tragiczne jest na tej wersji 2060. w ogóle kupujesz aio więc zakładam, że liczysz iż będzie cicho i... dokładasz jedną z najgłośniejszych rtx 2060
nie wiem po co Ci aio do tego procka i dlaczego takie słabe liquid freezer 2 sporo lepsze
nie wiem czy kupowanie tomahawka na b450 w tej cenie jest takim świetnym pomysłem, za tyle samo dostaniesz
  • Odpowiedz
@10129: nie siedzę w pctach od kilkunastu lat, i tak jak napisałem w ~2h to poogarniałem, więc ostatecznie nie wyszło chyba tak źle :D wziąłem inne chłodzenie do cpu, bo wyczytałem, że box jest słaby - niekoniecznie wtedy myślałem o głośności. każdy upgrade komponentu jaki mi tutaj proponujecie to ~100zł więcej, niby nie dużo, ale ostatecznie by wyszło kolejne 400-600zł. od czegoś trzeba zacząć ponowną przygodę, najwyżej wyciągnę wnioski na przyszłość
  • Odpowiedz
@nowywinternetach: @10129: a tak niepozornie ten wiatraczek wygląda :D a porównując do tego mojego chłodzenia jaka różnica? podobnie jeśli chodzi o samą wydajność chłodzenia?

a może lepiej wziąć tego 5600xt i wtedy zostawić te chłodzenie wodne? ten 5600xt jest sporo cichszy?
  • Odpowiedz