Wpis z mikrobloga

282226,45 - 13,32 - 20,02 = 282192,91

Jak się okazuje, świat jest mały nie tylko w Krakowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przedwczoraj spotkałem podczas biegu ziomka ze stravy – raczej on spotkał mnie, bo moje rozpoznawanie ludzi to… a szkoda gadać xD
No ale skoro się spotkaliśmy, mieszkamy niedaleko od siebie, biegamy w podobnych wczesnorannych godzinach – trzeba było wspólnie pobiegać!

No i muszę powiedzieć, że całkiem to fajne – pomijając biegi masowe to chyba drugi raz w życiu miałem okazję do treningów z kimś... Kolega dla mnie trochę zwolnił, ja nieco bardziej się postarałem – i doszło nawet do tego, że się dzisiaj zagadaliśmy i rozciągnęło się trasę zdecydowanie ponad planowany kilometraż ¯_(ツ)_/¯

Pewnie znowu parę lat minie, zanim znowu będę miał taką sytuację… się zobaczy.

Wczoraj zgodnie z prognozą nas trochę zalało, dzisiaj natomiast mimo prognozowanego deszczu cały trening minął na sucho. Wczoraj morze było płaskie jak stół, za to dzisiaj się tak rozszalało że nawet nie było co myśleć o bieganiu plażą (spróbuję dołączyć filmik).

Powoli mój pobyt tu dobiega końca (,) Jutro pożegnalny bieg, po czym buty wrzucam do paczki a tę do paczkomatu, w sobotę powrót do Krakowa.

Miłego czwartunia i piątunia!

enron - 282226,45 - 13,32 - 20,02 = 282192,91

Jak się okazuje, świat jest mały nie t...

źródło: comment_1598555499OeHFVxlrKLED6LKithH0zZ.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@enron: Samolotem wracasz czy jak, że paczkomatem buty wysyłasz? :D

@gokish: no ba. Nienawidzę jeździć (zwłaszcza w wakacje) po Polsce i jej pseudoautostradach. A samolot Gdańsk-Kraków to ledwie godzinka lotu ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@enron: WTF - jak Panie Enron, lot do Gdańska, a tam do Ustki biegiem?! Zaskoczyłes mnie - czytam buty do paczkomatu, why?! Dlaczego nie do auta a tu proszę :)
  • Odpowiedz
  • 0
@enron: WTF - jak Panie Enron, lot do Gdańska, a tam do Ustki biegiem?! Zaskoczyłes mnie - czytam buty do paczkomatu, why?! Dlaczego nie do auta a tu proszę :)

@tomekkp: sam to może i biegiem, a tak to tradycyjnie ciapongiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz