Wpis z mikrobloga

@zxc21: mieszkałem przez 3 lata w akademiku i jeszcze 2 lata będę mieszkał. Wyśpisz się spokojnie. Imprezy to tylko w październiku/lutym/końcówka czerwca kiedy sesja się kończy i jest wolne. Przygotuj się natomiast na dosyć brudną kuchnie, która pewnie jest wspólna i studenty #!$%@? ze wsi nie potrafią o to dbać i jak pani sprzątaczka posprząta o 9 to o 9:05 wysypana zostanie mąką na blat i przypalone jajko i zagotowany ryż.
@Tytyka: okej, a jak pokoje na 1osobowe nie mam co liczyć i zastanawiam się czy warto brać komputer na studia problem jest taki że nie mam karty sieciowej i bym musial na kablu leciec
@zxc21: na 1 osobówke raczej nie masz co liczyć. W zależności od akademika najlepsze co możesz dostać to 4 osobowy moduł z dwoma pokojami dwuosobowymi i własnym kiblem z prysznicem i modułem kuchennym bez kuchenki. Na samą dwuosobówkę nie masz raczej co liczyć, takie są tylko w T-4 gdzie ja mieszkam i raczej dostają osoby z >=3 roku. Ja mam router, podłączam kablem i mam wifi w pokoju z hasłem. Kup
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@zxc21: w tym roku, przynajmniej na początku będą pokoje jedno osobowe
690zł plus opłaty. Z tego wychodzi na pewno 750 zł. Przy tym wynajem pokoju nie wychodzi tak źle, a komfort większy.

Z akademików na tekach i tak trzeba jakoś dojeżdżać, czyli bilet MPK i tak trzeba kupić