Mirki, chodzę na siłownię już około 2 lat, coś tam wszystko rośnie, ale wiadomo jak to jest u ektomorfików- dlatego zdecydowałem, że chcę wejść na jakiś cykl- co polecacie na pierwszy raz, interesuje mnie tylko szpryca, nie chcę ryć wątroby jakimiś tabletkami niewiadomego pochodzenia. Standardowo teść, ale jaki? Coś do tego? #silownia #mirkokoksy
@MateuszDragonWielkiPL: tylko, że przez dwa lata doszedłem do momentu, że ćwiczę pół roku i mam minimalne postępy, dieta zachowana, nadmiar kalorii, zmiana ćwiczeń, indywidualne programy treningowe niestety nic nie dają. Nie pytam czy mam walić zastrzyki bo jestem dorosły i wiem co mam robić tylko co mam wstrzykiwać ( ͡°͜ʖ͡°) @pepushe: a kto powiedział, że nie jestem, po prostu chcę więcej. A
@notavailable: No i byłaby utopia,gdzie dostęp do szprycy ma tylko zawodnik, a każdy natural, który jest #!$%@? i ćwiczy rekreacyjnie wzbudzałby podziw
@notavailable Jedyna sensowna opcja jest testosteron solo. Jednak skoro już zadałeś to pytanie to zapłać komuś normalnemu żeby Cię poprowadził (⌐͡■͜ʖ͡■) bo wróżbita nie jestem ale samemu raczej to #!$%@?. Z samego zadanego pytania można to już wywnioskować
Komentarz usunięty przez autora
@pepushe: a kto powiedział, że nie jestem, po prostu chcę więcej. A
Komentarz usunięty przez moderatora